Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
addikt
Én felraktam kíváncsiságból 6900XT-re, fagyás meg egyéb problémák, játékok alatt alt+tab semmi hiba eddig.
Annyi, hogy én a driver frissítés után kikapcsolom, és letiltom registryben az ULPS-t, mert kikapcsolt monitornál régen csinált olyat, hogy fekete képernyő fogadott, és lefagyott a gép. Ezt ha megcsinálom, egyik driver se fagy be nálam, de erről sokan panaszkodtak is.
Akit érdekel, délután berakok ide egy képet erről, hogy mit kell letiltani.Próbáltam slmSIG kolléga ajánlott driverét, de sajnos amivel játszok, nem indult el, mert hibát írt, hogy régi a driver, és sokkal újabbat kell felraknom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
Üzleti előfizetők hirdetései
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest