Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
Ha ugy tortent volna az mar nyilt titok lenne

Azt, hogy maskepp csinaltak, mint a nyugat jol mutatja, hogy nem Nvidia exluziv, sot. Az pedig, hogy mennyibe kerult Kinanak a csempeszett hardver plane lenyegtelen, mert a nyugati piacon nem annyi ugyannannak a hardvernek a beszerzesi koltsege. A nyugati fejlesztok ezert vannak sokkolva, mert elhittek, hogy csak nyers erovel lehet eredmenyt elerni, mikozben meg lehet oldani okosan is.#28
Fanboyokon kivul senki nem hiszi el a 6 milliot vagy a side project sztorit, ezt mar irtam korabban. De te magad is tobb szaz millio dollart emlegetsz a fejlesztessel kapcsolatban, mikozben az usa tobb szaz MILLIARD dollart kolt a fejlesztesre es senki nem latja hol a vege. -
Carlos Padre
veterán
Fogadd el, teljesen mindegy hogy csinaltak meg ha megcsinaltak azt, amire a nyugat szerint nem kepesek. Megcsinaltak, es az is biztos, hogy sokkal kisebb koltsegbol es erofarrassal, mint ami mondjuk az amerikaiak rendelkezesere all. Ahogy az is biztos, hogy a "side project" sztory teljesen kamu, amivel azt akarjak megetetni a vilaggal, hogy a katonai AI fejlesztesek jovan elobbre jarnak.
-
Carlos Padre
veterán
Mar vartam mikor fog kipukkadni az "Nvidia brute force megoldasain kivul nincs elet" lufi.
Oszinten, kicsit kesobbre vartam, hogy bedolnek. Nem hiszem el, hogy meg azt is elfogadta az amerikai piac, hogy az uj Nvidia alapu AI kozpontokat atomeromuvel egyutt kell epiteni a jovoben, mert nincs jobb alternativa
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest