- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Gargouille #196 üzenetére
A számok nem jóindulat kérdése
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Gargouille #194 üzenetére
Ezzel szerintem mindenkit meggyőztél, hogy a kézi mosogatás egy hétköznapi háztartásban napi negyed m3 vizet igényel.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Gargouille #171 üzenetére
8 m3 2 hónapra? 8000/60 = Az133 liter per nap. És ez tűnt el mosogatógép megvétele után... És ez ment le 45 perc alatt.... Nálunk a fürdőszoba végig 3/4 csővel van szerelve, de ennyi víz kiengedéséhez biztos kellene vagy 15-20 perc és teli lenne a kád vele. Konkrétan hab party lenne. Valahol valami számot nagyon benéztél.
Habár most mondja a feleségem, hogy valszeg folyóvízzel mosogatattok. Nekem mondjuk akkor is sok ez a szám. Csak erre külön kell egy boiler... de jó nagy.
Plusz amit arnyekxxx írt a 175#-ben. Vagy nagy meseíró vagy, vagy pedig valamit elnéztél a számoknál.
bteebi:
Mosogató szivacs ár:
[link]
10 db 400 ft
Vileda 590ft [link] -
arnyekxxx
veterán
válasz
mosogatógép után 4-5 köbméterre esett vissza
tehát napi 70-80 liter vízből többen megfürödtök, öblítitek a wécét, mossátok a ruhákat, főztök és még a 10 litert a mosógatógép is elfogyaszthat ebből.ez azért annyira nem tűnik életszerűnek.
-
bteebi
veterán
válasz
8 m3 mosogatásra???
Kizárt. Az napi kb. 260 liter. (Sőt, attól több, mert ez ugye különbözet.) Egy átlag csap max. átfolyás mellett talán 15 liter/perc vízátfolyást tud. De mondjuk annak a felénél csak tán nem használtátok jobban, legyen mondjuk 6 liter/perc. Mondjuk ha tényleg konkrétan mindig folyó víz mellett mosogatsz, akkor 40-45 perc, de inkább egy óra alatt tényleg össze lehet hozni.
Persze ez csak egy teoretikus opció, aminek szerintem a gyakorlatban szó szerint a fele se igaz. Ha napi 70-80 liter menne el nálatok mosogatásra, az is rohadt sok lenne. Az már egy kád víz. Oké, ha mondjuk 40-en vagytok, akkor kijöhet a matek, de 2-4 főre nagyon nem.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Gargouille #151 üzenetére
nem is mondtam ezt, azt az állítást vitattam, hogy "Manapság egy mosogatógép egyszerűen alap egy háztartásban"
mindenki azt használ amit akar. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Gargouille #136 üzenetére
egy gyerekfogkefével meglepő helyekről is le lehet szedni a dzsuvát
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Gargouille #71 üzenetére
érdekes dolog ez a higiénia, az senkit sem zavar, hogy a vendéglőkben kézzel mosogatnak mindent
-
niof
veterán
válasz
Gargouille #71 üzenetére
Van mosogatógépes topik? Most gondolkodok a vásárláson...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged