Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineer8
csendes tag
Spigen vagy igazából bármilyen tokokról írhattok, milyen kiszedni a ceruzát? Melyikből élhető?
Rendelnék egyet amíg nem jelenik meg a dbrand x-ray tokja a telefonra. -
engineer8
csendes tag
válasz
Markizmark #1005 üzenetére
Samsung gyártja, nem üveg, 2 db 10k.
-
engineer8
csendes tag
válasz
Markizmark #999 üzenetére
Valószínűleg nem gyári, hanem gyártatják, de van Samsungon és Ses-en is.
Az is valószínű, hogy nem üvegfólia csak sima, de ma jön és leírom, hogy milyen meg hány db van a csomagban 10e Ft-ért. -
engineer8
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #905 üzenetére
Hatalmas diskurzus, hogy melyikkel jó a leolvasó, kínai szart ne, ki melyiket vegye, de egyedül egyszer jött fel a gyári fólia akkor is csak az, hogy drága.
Nem értem ez miért nem alternatíva és ezért mondtam, hogy ekkora összegnél ne a pénz legyen a kifogás. -
engineer8
csendes tag
500-600e Ft-os telefonnál drága 2 gyári fólia 10e Ft-ért, tényleg?
-
engineer8
csendes tag
Ez komoly?
Az gyors volt akkor.
Szerk:
Ses-en figyeljetek oda mert a simple fizetésnél az utolsó -10% kedvezmény nélküli összeget húzta át ami 61e Ft-tal több volt, mint a végösszeg.
Akárhányszor próbáltam, így kénytelem voltam utalással a rendes végösszeget teljesíteni. -
engineer8
csendes tag
válasz
MikeWazowski #350 üzenetére
Nem akarom mondani. Azt az 1 hónapot megelőlegeztem neki
Hivatalos oldalon is fent van egyébként ez.
Ettől persze még lehet, hogy azzá teszik majd. Én is meg fogok akkor lepődni, nehezen akarom elhinni. Addigra kijön egy új generáció és még egyről már majdnem mindent tudni fogunk (2025 decembere). -
engineer8
csendes tag
válasz
MikeWazowski #347 üzenetére
Fenntartják a lehetőségét, de ez nem garantált. Addig biztosan ingyenes.
Gondolom attól teszik függővé, hogy mennyire válik be meg terjed el.
Megsúgom, nem lesz fizetős. Ezt így most kijelenteni, hogy 2 év múlva majd.. Semmit nem jelent -
engineer8
csendes tag
Persze megvan a sajátossága a használt vagy új autó piacnak, mint a mobilpiacnak is, hogy vannak készülékek amiket kevésbé csap meg a használt szél.
Arra próbáltam csak rávilágítani, hogy számokban hiába nagyobb az amit kapnál érte, értékben sajnos az a pénz már nem ugyanaz. Többet ért az vételár akkor, mint ami a 4,5 most. -
engineer8
csendes tag
Néhány elképzelést azért borzasztó nehéz megemészteni, hogy mit vártok el egyébként piactól.
Nagyjából 10 éve még rá lehetett húzni, hogy esetleg 2 évente megérheti -valakinek- cserélni. Mára ez elég 4-5 évnek is. Egyre nehezebb lesz újat húzni évről-évre, nem is lehet.
Ennek ellenére megvan a kötelező HW frissítés, játék a kamerákkal, szoftveres ígéretek és sok apróság. Semelyik gyártó nem dob egetrengető dolgokat egyik évről a másikra.
Legjobban az Ultra volt nyomva mindig is, nyilvánvalóan az a legtöbbet, legjobbat mindenből. Visszatért ugyan az Exynos - annak ellenére, hogy felteszem itt az emberek 50-60%-a még CPU-t sem látott közelről, csak olvasott róla - még mindig ez a legnagyobb problémátok, holott az is fejlődött. Az valahogy senkit nem érdekel, hogy a 24 és a 24+ maradt Victus 2. Az nem üti meg a felháborodás ingerküszöbét.
Kár azon vitázni, hogy 22-ről meg 23-ról megéri-e váltani. Jövőre ugyanitt lesztek és akkor sem fogja megérni valószínűleg 23-ról.
Kár azon is vitázni, hogy 4-5 év után ad-e annyi újat egy széria, hogy megérje-e váltani, mert igen ad!
Én S8 -> P30 pro -> S24U vonalon mozogtam elő is rendeltem. Megy a mai napig a Huawei, de azért nap, mint nap eszembe jut, hogy ezt sem tudja, azt sem tudja már.. Nagyobb váltáshoz tökéletes daily-driver lesz a 24U, bárkinek, de nem tavalyi és tavalyelőtti mobilokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Abból lehet tudni, hogy az új modellről van szó, hogy kevésbé csillog. De azért változott más is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest