Aktív témák
-
Shadows
senior tag
Ugyanoljan #1 cucc eladó
-
LLKobe
veterán
Hy!
Ha tudnál segíteni nekem ebben az ügyben, azt nagyon megköszönném, kérlek keress meg ha tudsz valamikor:
Bővebben: link -
Cs_Laci
senior tag
UP
-
Hmmz
aktív tag
23-at tartom
-
dtz
tag
Visszaterjunk meg a cserere a jovo heten (ha nem menne el a kartyad), vagy hagyjuk? Mindenkeppen egyben szeretnek tovabbadni az enyemen.
Udv: dtz
Burkolt UP! -
Cs_Laci
senior tag
Up
-
CaNNa3IS
senior tag
Ez rendben is van persze , hogy nem véletlen cserélnék. Az inno 6600-ost nem nagyon lehet huzni de amugy nem hiszem hogy rosszabb lenne az alap órajeleken( akárhogy is fikázzák az okosok ). Viszont erre van 1 év bolti gar ami érvényesíthető. A te karidat ha ''megsütöm'' a tuninggal --> bukta.
Azért még visszanézek hátha meggondolod magad. -
Cs_Laci
senior tag
Az azért még odébb van. Meg most kéne pénz, mert én is fizura várok. (Nekem is jókor kell váltanom..
Ha nem gond, most 2 hétre nem teszem félre.. Már így is van egy VGA, amit szeptemberig félre kellett tennem. Az úgy már sok nekem... Ha elviszi valaki ennyiért az övé, ha nem még elgondolkozom. -
Cs_Laci
senior tag
Azért meg sem merem kérdezni, hogy egy garanciális 256-os Inno3D-t miért akarsz lecserélni egy 128-as garitlanra
Mivel a 2 _nekem_ 1 szinten lenne, lévén volt már Inno 6600-am, és nem szerettem, ezért legalább a hűtő különbségét felrónám. De mivel most inkább KP kell, ezért majdnem egy szinten nem cserélnék. Sorry. -
CaNNa3IS
senior tag
Beszámítás? Inno3D 6600 256Mb 1év bolti gar+kp
-
Cs_Laci
senior tag
-
Cs_Laci
senior tag
UP
-
Hmmz
aktív tag
Engöm érdekelne, de ennyiért bazisok
23-ba vinném...sajna + hyper coolert jelenleg nem tom megfizetni, de nem is kéne, jólenne a sima is... -
Cs_Laci
senior tag
Hihetetlen. Ha ez egy 9800Pro lenne, már elvitték volna... Pedig nyújtja azt a teljesítményt. Csak nem égeti ki a házad
-
Cs_Laci
senior tag
UP
-
Cs_Laci
senior tag
HIS ICQ X700 256 PCX
-
DewiL
senior tag
UP! neked
jó kis cucc
milyen cucc lesz helyette? -
Cs_Laci
senior tag
UP
-
Cs_Laci
senior tag
Drágán adom, vagy mindenkinek jobb van? Én imádom a karit, csak hát PCI Expressz lesz az új lapomon.
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Egy UP a jó karinak.
-
Cs_Laci
senior tag
AXLE 6600, 128mb AGP, + Zalman VF700 ALCU, csak egyben, mert nincs meg a gyári hűtő. Sőt, ezért már gari sincs rá. Egyébként 4 hónapos lenne a kártya. De 1 hetet tudok adni.
Nvidia referencia, 300/550 gyárilag, de a AXLE az egyik legszebb képpel megáldott cucc, és a legjobban húzható is. + tápcsatis, gyárilag hőmérős BIOS-el. Ha gondolod nézz utána
Ez 500/680-at tud magából kipréselni, Az előző tulajnál 3Dmark 2003 volt 7K fölött is. Valszeg 500 felé is lehetne rángatni a magot, olyen 550 ig. De az már túlzás szerintem. 400/600-on is gyönyörűen megy minden.
Ár.. Sajnos mivel Zalman van rajta, így 28K (24 +4) és nem alkudható. Gondold meg, hogy érdekel-e. (Persze így is 100x jobb vétel egy 9800 pro nál, mert azt még mindig drágábban adják, ez meg bőven tudja azt a teljesítményt. Ráadásul hangtalanul....)
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged