- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
UP
-
Cs_Laci
senior tag
Up
-
Cs_Laci
senior tag
Az azért még odébb van. Meg most kéne pénz, mert én is fizura várok. (Nekem is jókor kell váltanom..
Ha nem gond, most 2 hétre nem teszem félre.. Már így is van egy VGA, amit szeptemberig félre kellett tennem. Az úgy már sok nekem... Ha elviszi valaki ennyiért az övé, ha nem még elgondolkozom. -
Cs_Laci
senior tag
Azért meg sem merem kérdezni, hogy egy garanciális 256-os Inno3D-t miért akarsz lecserélni egy 128-as garitlanra
Mivel a 2 _nekem_ 1 szinten lenne, lévén volt már Inno 6600-am, és nem szerettem, ezért legalább a hűtő különbségét felrónám. De mivel most inkább KP kell, ezért majdnem egy szinten nem cserélnék. Sorry. -
Cs_Laci
senior tag
-
Cs_Laci
senior tag
UP
-
Cs_Laci
senior tag
Hihetetlen. Ha ez egy 9800Pro lenne, már elvitték volna... Pedig nyújtja azt a teljesítményt. Csak nem égeti ki a házad
-
Cs_Laci
senior tag
UP
-
Cs_Laci
senior tag
HIS ICQ X700 256 PCX
-
Cs_Laci
senior tag
UP
-
Cs_Laci
senior tag
Drágán adom, vagy mindenkinek jobb van? Én imádom a karit, csak hát PCI Expressz lesz az új lapomon.
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Egy UP a jó karinak.
-
Cs_Laci
senior tag
AXLE 6600, 128mb AGP, + Zalman VF700 ALCU, csak egyben, mert nincs meg a gyári hűtő. Sőt, ezért már gari sincs rá. Egyébként 4 hónapos lenne a kártya. De 1 hetet tudok adni.
Nvidia referencia, 300/550 gyárilag, de a AXLE az egyik legszebb képpel megáldott cucc, és a legjobban húzható is. + tápcsatis, gyárilag hőmérős BIOS-el. Ha gondolod nézz utána
Ez 500/680-at tud magából kipréselni, Az előző tulajnál 3Dmark 2003 volt 7K fölött is. Valszeg 500 felé is lehetne rángatni a magot, olyen 550 ig. De az már túlzás szerintem. 400/600-on is gyönyörűen megy minden.
Ár.. Sajnos mivel Zalman van rajta, így 28K (24 +4) és nem alkudható. Gondold meg, hogy érdekel-e. (Persze így is 100x jobb vétel egy 9800 pro nál, mert azt még mindig drágábban adják, ez meg bőven tudja azt a teljesítményt. Ráadásul hangtalanul....)
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- LEGO klub
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest