- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
SpazzMaticus #45 üzenetére
Tehát flamelsz (saját szavaiddal élve) és személyeskedsz is, azért, mert egy totál random játékban nem tetszettek a hajók. És még off-ba sem tudod rakni mindezt.
Még jó, hogy fentebb megtapsoltad a szarkasztikus kommentet, amiben azt írták, hogy nem kéne mindenkinek random dolgokkal offolnia a topicban. -
7Heads Drago
veterán
válasz
SpazzMaticus #45 üzenetére
Enged el sok topikban ezt csinálja. Csak az a jó meg szép ami megegyezik az ő értékrendjével.
-
doooo
veterán
válasz
SpazzMaticus #43 üzenetére
Miattam flamelsz egy játékról, aminek amúgy semmi köze jelen cikk alanyához?
Nagyon szép magyarázat. Mesteri. Nagyon szomorú, hogy ekkora lyukat ütött a lelkeden az a szuperszónikus vitorlás.
Aztán a jövőben óvatosan a játékokkal, mert sose tudni hol bukkannak fel hasonló hajók meg csónakok. GTA-kban például... -
doooo
veterán
válasz
SpazzMaticus #37 üzenetére
Ez nem történelmi hitelesség kérdése, ez játékmenet kérdése. Egy 2023-ban játszódó játékban is egy vitorlást vagy evezőst ugyanígy jelenítenének meg, és ennek az egyetlen oka, hogy k@rva lassúak és egy videojátékban ez elfogadhatatlan. Pláne egy akkora hatalmas térképen, mint az Odyssey-é.
Ennyi. Semmi más nem tartozik ehhez a témához. Ha nem tetszik, az teljesen elfogadható, de ez csak a te személyes bajod, mert nem vagy hajlandó elfogadni egy szimpla tényt. -
doooo
veterán
válasz
SpazzMaticus #28 üzenetére
Nem láttál pajzsot benne? Lol
Meg szerinted reális lenne valós sebességű hajókat belerakni? Így is megy a közhely a repetitív játékmenetről, gondolod bárkit érdekelne egy ókori hajószimulátor?
Kimaradt a Balck Flag is anno, igaz? Meg az összes többi, ahol hajó is volt (kezdte az AC 3-tól)... semmi újdonság nem volt az Odyseey hajóiban. -
Daelion
őstag
válasz
SpazzMaticus #9 üzenetére
Nekem is volt 'gamer' csajom akit mellesleg egy MMO-ban szedtem össze még 2014-ben mert ilyen is van még ha ritka is.
Sajnos pár komoly tényező miatt nem lett belőle hosszú távú dolog de a mai napig jóban vagyunk/tartsuk a baráti kapcsolatot.
Ő mar házas és ugyan úgy játszik meg a párja is amikor az idejük engedi. 'Angliában élnek'
Azért ha az ember párja is játszik az elég sokat könnyít ezen.Én is elég sok helyen voltam idén 1 csajjal mászkálni meg kikapcsolódni és még ha kevesebbet is mint régen de azért a gaming ugyan úgy megy nálam. 'single player játékok leginkább'
Edzeni én is edzek de csak itthon hobbi szinten, hogy azért mégse legyek az a sztereotíp gamer alkat.
Heti 10-15 óra az úgy nálam is kb reális mostanság, lenne több időm de igazából ennyihez van kedvem.
Immortals of Aveum volt amit pár napja fejeztem be, kb 20+ óra volt és azt sikeresen 2 hét alatt hoztam össze.Játékhoz meg annyit, hogy nekem így ránézésre tetszik + Avatar filmek is bejöttek tehát majd 1x biztos ezt is sorra kerítem.
Pont tegnap kezdtem el a Far Cry 6-ot mert felkerült a gamepassra.'4 volt az utolsó amit befejeztem'
#10 7Heads Drago
Hát kinek mi a normális gép de én világ életembe budget-mid range gépeken játszottam és ez sose akadályozott abban, hogy tudjak játszani amivel akartam.
Most is egy i3 12100F+3060 Ti-vel játszok kb mindent ami érdekel.'2560x1080 ultrawide felbontáshoz még elég ez max bekapcsolom DLSS-t úgy sem tudom megmondani a különbséget kinézetre'
-
7Heads Drago
veterán
válasz
SpazzMaticus #9 üzenetére
Kinek mi.... Anno én sokat játszottam... Aztán rájöttem hogy a családtól veszem el ezt az időt. Most már egyáltalán nem játszok. Még telon se. Nálam a játék ott kimerül hogy elolvasok egy ilyen tesztet és rájövők hogy nincs rá időm, se pénzem.1-1,5 millió egy normális PC-t összerakni, a PS meg sose jött be.
Ezt a kritikát meg nem értem a játék végén:Voltaképpen egy kék Far Cry
Ezt rá lehet húzni bármilyen dzsungeles játékra akkor. A Far Cry egy verziója.egysíkú karakterek, súlytalan főgonosz
Az a baj hogy a gonosz csak gonosz? Na mert még minek kellene lennie?ötlettelen történet
Gondolom a film történetét követi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged