- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
Te egyébként serült vagy, unalomból/szórakozásból trollkodsz, vagy csak egyszerűen tényleg ennyire nem megy az értő olvasás ?
Elképesztő...
Harmadjára sem sikerült azt elolvasni amit írtam, csak azt helyette, amit te gondolsz....
Mintha egy tök sükettel beszélgetnék, akinek mindegy hogy mit mondok, nyomja a saját monológját, mert valamivel felb@sztam azt látom, de hogy mivel, azt akkor sem tudnám megmondani ha kényszerítenének...Még valami esetleg ? Felsorolnád az összes játékot is amiben víz van ? Ezekután ez sem lepne meg, kb. az is annyira tartozik ahhoz amit eddig írtam.
Innentől kezdve ha nem haragszol én hátradőlök, és várom mit hozol ki ebből még, de csak olvasóként, nem fárasztom magam válaszokkal...
-
SpazzMaticus
tag
"Ennyi. Semmi más nem tartozik ehhez a témához. "
Így van ember, ennyit írtam, hogy nekem nem jött be, se többet, se kevesebbet.
Meséld már el, hogy mely mondataim utaltak arra, hogy nem tudok elfogadni egy szimpla tényt ?Nem az van, hogy -mint már másodjára derül ki- nem tudsz szöveget értelmezni, és vakon indulatból leragadtál a "nem tetszik" résznél pedig szerinted qrvajó ?
Sem más véleményét nem akartam megváltoztatni, sem a többségi véleményt felülírni. Csak egy hülye hiszi azt, hogy a saját véleménye többet ér mint bárkié, azt hittem ez magától ertetődő.
Csupán miattad flamelünk itt a semmiről, mert te vagy az, aki nem tud tudomásul venni egy szimpla leírt véleményt, és rugózik a nagy semmin.
-
SpazzMaticus
tag
Segítek kicsit, mert a nagy szájhabzás közben elmaradt a szövegértés : ..."Senki, így én sem várok természetesen történelmi hitelességet egy AC-től sőt még a közelébe sem várom"...
Na, és ehhez képest is finoman szólva árkádnak éreztem a hajózást. Érted ? XD..
A Black Flag-et meg próbáltam, ugyanilyen motorcsónak van ott is, vitorlásként még elment, a hangulat elvitte egy darabig, de kb. ugyanaz mint az Odyssey...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged