- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
csabyka666 #2974 üzenetére
Visszatettem a Kaspersky-t.
-
mrszitya
senior tag
válasz
csabyka666 #2950 üzenetére
Tűzfal lesz akkor valószínű a probléma forrása. Én anno csak egy pár napig teszteltem az IS-t, így nem tudom megmondani, tudsz-e valamit javítani a helyzeten a beállításaiban, de az adatlapodat nézve valószínű kevés a géped ehhez az Avast variánshoz. Avast IS jelenleg messze nem a legjobban optimalizált megoldás a piacon erőforrás-használat szempontjából, de persze ez konfigfüggő.
A Free és a Pro ilyen téren sokkal jobban áll, így esetleg a Pro verziót megpróbálhatnád, hátha elfogadja az IS kulcsát. Biztonságod gyakorlatilag semmit nem fog csökkenni, inkább csak marketing miatt fejleszt az összes cég IS variánst a biztonsági szoftverekből. (Persze akad azért pár olyan termék másoknál, ahol tényleg van érdemi különbség).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest