Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok.
Légyszi segítsetek! Én ingyenes Avastot használok, a honlapról töltöttem le, de néha laptopon azt csinálja, hogy indul a win7, megjelenik az Üdvözöljük felirat, és utána kakukk...Csak tölt, gondolkodik, fekete háttérrel. Egér mozog, de asztal nem jelenik meg. Ilyenkor általában lecsapom a tetejét, hogy készenlétibe menjen, és utána már bejön a win (ez néha 2. próbálkozásra sikerül), vagy power gomb hosszan nyom, kikapcs és restart. Olvastam valahol, talán itt fórumon, nem tudom, hogy az Avast egyik összetevője az oka ennek, és ezért érdemes kikapcsolni. Talán a Viselkedés védelem volt, de nem vagyok benne biztos. Tudnátok segíteni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest