Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
5.1 volt fent?
Lehet, hogy a Defense+-szal nem kompatibilis az avast! Viselkedés védelme?Amúgy a legújabb pre-release-ről jókat olvastam, ha abból kijön majd a végleges, akkor szerintem frissítek. Már így is megöl a kíváncsiság. A jelenlegi 5.1-est biztos nem tudnám felrakni, van olyan bug, ami 100%-hogy érintene...(Acer szoftverrel összeférhetetlenség, de a pre-release-ben már javítva van).
bivalyolo, nyugi, nem sértődtem meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bivalyolo
őstag
válasz
12-es csaj
üzenetére
jajj be ne sértődj itt nekem

-
bivalyolo
őstag
válasz
12-es csaj
üzenetére
"mire bebootol a xp"

-
bivalyolo
őstag
válasz
12-es csaj
üzenetére
xp-s falat semmiképp

Mans20: a comodoval mi volt a baj?
amúgy a legegyszerűbb a cis volna.
-
Mans20
addikt
válasz
12-es csaj
üzenetére
Avval voltak valami bajok,de most a zonealarmmal,meg mire bebootol a xp az egy év,tudsz valami olyat ami jó is meg nincs nagy gépigénye?
-
Mans20
addikt
válasz
12-es csaj
üzenetére
Ok,azért is lett volna egy programba a 2 hogy ne két program legyen ami esetleg valamelyik védelemnél nem bírják egymást,de akkor marad a free és felrakom a zonealarmot,bár most a comodo firewall van fent.
-
12-es csaj
senior tag
Most nem f*kázni akarom, csak egy tényt leírni. Nincs tapasztalatuk a tűzfalak terén, kb 1 éve kezdték.. Tehát ne az IS-t rakd fel.
Ha úgyis csak az AV-t rakod fel, akkor a Free-t. A Pro semmi lényegessel nem tud többet. Illetve a Sandboxie programnak elvileg van ingyenes verziója is - ha kell homokozó - ráadásul jobb is, mint az avast - nekik homokozók terén sincs tapasztalatuk, azt is kb. egy éve kezdték.
Más különbség lényegében nincs is a Free és a Pro között.
Otthonra. Vállalkozásoknak, céges környezetben nem használható a Free. -
Mans20
addikt
Estét
Melyik a jobb,ha pl az avast internet security t rakom fel,amibe a tűzfal is benne van,vagy a pro-t és mellé egy tűzfalat pl zonealarm,jó az a tűzfal ami az ilyen internet secutitykbe van,vagy külön külön?
-
sznorbi2
senior tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
A Windows az Avast segítsége nélkül is tönkremegy.
Hamar kidobták a végleges verziót az 5.1-esnél! Ezek szerint mégsem volt annyira rossz, mint azt állítani szokták egyesek? -
McClane
aktív tag
Megjelent az avast 5.1.864, Release notes
-
12-es csaj
senior tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
A fórumuk. Tehetnének már valamit ez ellen, havonta van "kisebb" téves riasztás, és fél évente-évente olyan, ami a fél Windows-t tönkreteszi...
-
12-es csaj
senior tag
válasz
csigacska
üzenetére
Akkor így karácsonyra ezek szerint belefutottak egy téves riasztásba. Csodálkoztam is 26-án, hogy miért volt 3 frissítés - hát ezért.
# 26.12.2010 - 101226-2
This VPS update contains only fixes to existing definitions or removal of false alarms..# 26.12.2010 - 101226-1
JS
dfka-AWN [Expl], JS
dfka-AWO [Expl], JS
dfka-AWP [Expl]# 26.12.2010 - 101226-0
This VPS update contains only fixes to existing definitions or removal of false alarms..Egyébként miért nem az 5-ös verziót használod?
-
csigacska
tag
-
csigacska
tag
Ez meg mi lehet? Ma találta az Avast:
C:\Program Files\ATI\CIM\Bin\LanguageMgr.dll
Win32:Malware-gen
Vírus/Féreg
101226-0, 2010.12.26Téves riasztás? Vagy mi? :d
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Ha Boot-time Scan-t állítok be, és az energiagazdálkodást úgy állítottam be, hogy fél óra tétlenség után kapcsolja le a HDD-t, kerüljön a számítógép készenléti állapotba vagy legyen hibernálva, akkor kiszúrok magammal, vagy előbb lefut a víruskeresés és utána ketyeg az óra és számol vissza fél órától? -
Bianconeri
csendes tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Köszi, megnézem, remélem hasznos lesz.
Jelentkezem, hogy mire jutottam.hali
-
12-es csaj
senior tag
válasz
Bianconeri
üzenetére
Ez a 4-es verzió lesz.
Tedd fel az 5-öst, de sokkal inkább más vírusirtót.De most nem is ez a lényeg... Futtatnod kéne a Malwarebytes' Anti-Malware programot. A legjobb lenne csökkentett módban, és előtte kapcsold ki a rendszer-visszaállítást.
Valami szépséget engedett át az avast!, és az csinálja most a műsort.Boldog karácsonyt!
-
Bianconeri
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő helyzetben:
Van egy xp-s gépem és avast vírusirtó minden egyes win indításnál (és böngészés közben is néha) jön a felirat a képernyő alján, hogy vírussal fertőzött fájl stb...
Rákattintok, mondja, hogy hol találta, szerencsére "csak" a személyes könyvtárban a local settings\temp alatt .tmp fájlokat fertőzött meg.
Ugye vannak a lehetőségek törlés , karatén stb....Próbáltam karanténba tenni, ahogy azt javasolja, de a következő indításnál ismét jelentkezik.
Lefuttattam a keresőt is, töröltem a fájlokat, de indítás után ismét létrejöttek a .tmp fájlok, amiket fájlrendszerben megkerestem, hogy majd törölök, de nem tudtam persze.Mit tegyek? Mit javasoltok? Hogyan tudok megszabadulni eredményesen és örökre ettől a vírustól?(féreg és trójai jelzés is volt)
Köszönöm a segítséget.
ui: Kellemes Ünnepeket!
-
McClane
aktív tag
válasz
mackosajt
üzenetére
Bizonyos időközönként érdemes indítani egy teljes rendszervizsgálatot, akkor is ha eddig nem talált semmit, mert lehet hogy a következő alkalommal már megtalálja.
Megpróbálhatnál még egy dolgot. Rányomsz a C meghajtóra egy jobb egérgombot és úgy indítasz egy keresést. Ha minden igaz ez részletesebb így tovább is fog tartani, meg valószínűleg lesznek olyan fájlok is amiket nem tud megnyitni. -
mackosajt
addikt
válasz
McClane
üzenetére
Olvasgattam neten, avast fórumon, malware gyanúsak, meg random elnevezésűek. karantént nem engedte, törölni tudtam.
Előtte amit kellett lementettem. Rendszer még mindig megy.
Folymatosan fogom nézni, jön-e vissza valami.Remélem sikerült lenyalnom. Más azóta nem talált semmit.
-
mackosajt
addikt
Volna egy fontos kérdésem.
Win 7 64 bitet használok, és eddig nem nyekergett az Avasat vírusra. Korábban sose talált semmit.
Ma viszont gondoltam egyet és lefutattam egy keresést. Sose babráltam a beállításait.Futás után 4403 file-t talált fertőzöttnek a Windows\SysWOW64 mappában.
Mindegyik exe, és mintha random lennének generálva a neveik.
Létezik, hogy bekaptam egy mocskot, amit észre se vettem?
Kezdhetek készülni egy friss telepítésnek?
-
12-es csaj
senior tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
up

-
12-es csaj
senior tag
Menj a karanténhoz, ott Hozzáadás, betallózod. Majd elküldöd nekik a karanténból a mintát.
1% esély van arra, hogy egy hónapon belül az adatbázisba kerül a minta, és 0.00000001%, hogy három hónapon belül válaszolnak.
Ezt nem a pesszimizmus mondatja velem, hanem tény, hogy nagyon lassan elemzik a fájlokat.
Meg mikor egy fertőzött oldalról email-t is küldtem meg a fórumon is írtam, a fórumon azonnal válaszoltak, mélben pedig kb. másfél hónap múlva.-------------------------------------------------------------------------------------------------
Az avast!-ban számít valamit, ha a heurisztikát magasra állítjuk, vagy ez annyit ér, mint halottnak a csók?
-
F34R
nagyúr
Sziasztok Avast-nak hol lehet beküldeni mintákat, hogy kapjak is visszajelzést mail-ben ill mien intezítással dolgoznak ?
-
McClane
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Az egyik haveromnak tettem fel Vista-s gépre pár hete. Egyelőre nincs vele gond.
(#1558) Weaver
Ha jól értem ez egy átalakított XP. Megoldódott az a lényeg. -
Weaver
senior tag
válasz
McClane
üzenetére
kipróbáltam régebbi 5.0-es verziót, ugyanaz a hibaüzi. friss XP, VLC van fent, total commander, hdsentinel, nero, torrent alkalmazások. semmi olyan amivel eddig összeakadt volna. win telepítés után gyak mindig ugyanazokat a progikat használom. de ha jól emlékszem az avast-ot elsőként installtam a drivereket után. csak éppen ott vettem észre h gebasz van vele, h nem frissített be. na mind1, kipróbálom az AVG-t. köszi
-
McClane
aktív tag
Igen, arra gondoltam. Ha beállítod úgy, hogy az AWC ne fusson a háttérben csak akkor ha elindítod, akkor szerintem jó lesz.
(#1554) Weaver
Nem állítom, hogy bénázol csak azt, hogy szerintem valamivel összeakadhatott a program. Ha gondolod írd le milyen programjaid vannak feltelepítve, hátha kitalálunk valamit. Ha úgy döntesz lecseréled, akkor esetleg kipróbálhatod az új AVG-t. Már a free verzióba is elég sokféle védelmet beletettek.
-
Weaver
senior tag
válasz
McClane
üzenetére
de eddig egyszer sem volt gond vele. már a 4.8-as verzió óta használom. friss XP telepítés után egyből installom, és ment mindig minden gond nélkül. szal nem bénázom, mert már jópárszor telepítettem. nem vágom most mi lehet...
tudtok mondani valami hasonlóan megbízható free írtót ?
-
-
S-eye
senior tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Aha,bár az AWC-t még nem tettem fel újból,lehet ha visszarakom,akkor megint jelentkezik a probléma.
-
S-eye
senior tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Múlt héten tettem fel újra az avastot és akkor úgy tudtam regisztrálni,hogy nem kellett kulcsot küldeni az e-mail cimemre.Most meg az offline regisztárció akar csak működni.De legalább már működik és regisztrálva is van.Köszönöm a segitséget!
-
Weaver
senior tag
nekem is problémám van vele. formáztam, teljesen friss XP rendszer és nem megy az Avast FREE. telepítem és hibaüzenettel nem indul el...
"Az alkalmazást nem sikerült elinditani, mert a konfigurációja helytelen. Újratelepítés megoldhatja a problémát"
párszor újrahúztam, de nem indul.
ötlet ?
-
S-eye
senior tag
Probélmám akadt az avast Free 5.0.677 verzivóval.Nem enged böngészni,csak akkor ha kikapcsolom a web védelmet.Regisztrálás se működik.Pedig már 1x újratelepitettem.Nálatok is fellépett hasonló?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Az ESET online scanner használata jó ötlet, vagy rossz? Persze nem az avast víruskeresése közben futtatnám. (Az avastot amúgy is csak boot közben szoktam használni, ha az egész gépet átnézetem vele.)
THX! -
F34R
nagyúr
válasz
12-es csaj
üzenetére
Igen csak az MBAM nem keres rendszertöltés előtt (Avast 32-bites verzója pedig igen )
de ha nincs rootkit rigolyája akkor fölösleges -
stufen2
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
nekem pont hogy a rendszertöltéskori keresés kellene - semmi extra a kiírás csak annyi hogy 64 alatt nem megy a boot idejű keresés
de egyik haveromtól hallottam hogy van egy progi az avast bartcd amit ki kell írni cdre és arról automatikusan bootolás közben keres, működik(gondolom olyan mint win telepítésnél) - de még nem próbáltam
-
stufen2
aktív tag
hellosztok hogyan tom a legújabb avastot futtatni 64es win7 alatt mert azt írta ki a szemet hogy csak 32 teccik neki?
-
looser
addikt
Sajnálom, csak én festettem az ördögöt a falra, azt hittem, ez valami trükk az Avast részéről, hogy a másik kettő közül válasszon a user, de kipróbáltam LiveAndroiddal és Xubuntuval Virtualbox alól (nem ezért telepítettem
) és ott valóban feljön ez az ablak amit te is említesz.
Elnézést az offért. -
looser
addikt
Sziasztok, lehet, hogy én vagyok paranoiás, de nem lehet egy trükk az Avast részéről az, hogy az ingyenes letöltés nem működik (IE8 és FF), míg a másik kettő igen? Aki már áttért az új ötös (narancssárga ikonos) verzióra, az feltehetőleg nem fogja ezt érzékelni, de én még a régi 4.8-ast használom és feljött még tegnap egy ablak hogy lejár a régi av támogatása és frissítsem.
Ezzel nincs semmi gond, addig akartam használni, amíg kötelező nem lesz a másik, de a a letöltőoldal linkjén semmi árinfó nincs egyrészt, másrészt a fenri probléma van, miszerint nem működik kattintásra a free verzió letöltőlinkje (jobb klatty, megnyitás új ablakban, tabon működik). Pop-up engedélyezve van. Kipróbáljátok?
-
bivalyolo
őstag
válasz
12-es csaj
üzenetére
na látod hogy nem az avast volt a hunyó..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Szolgáltató error. Még a házban is megkérdeztem valaki a telefonról/internetről, ugyanezek a "tünetek" vannak náluk is.
Amúgy így vissza is váltottam. Mert miért ne? -
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Még mielőtt félre értenél teljesen.
Nekem aztán tök mindegy, hogy milyen antivirnyákot használsz, csak itt a topikban (de a másikban is) már egy ideje ezen görcsölsz. -
simon7012
aktív tag
válasz
BlackSeven
üzenetére

-
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Ennyire nem szeretitek az avast!-ot, hogy alig vártátok, hogy megszabaduljak tőle?
Ha újra jelentkeznének a hibák, visszarakom.
De ezen a három napon elég egyértelmű volt a dolog... Lekapom a programot, és azon nyomban lesz net? -
simon7012
aktív tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Oda van írva......

Microsoft Security Essentials. -
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Na végre, hogy meghozta a döntést.

Mit raksz fel helyette?
-
12-es csaj
senior tag
Nagyon ügyes ez az avast!, komolyan mondom. Emiatt holnap estig se kapott haladékot!
Tegnapelőtti, tegnapi tünetek jelentkeznek.
Internet hirtelen elment. Próbálgattam a vezetékes telefont, illetve a mobilt, kölcsönösen hívni. Egyszer sikerült, másszor nem.
Kihúztam a netkábelt a gépből, ezzel kizárva azt a lehetőséget, hogy a problémát a gépen levő bármelyik program okozza. Láss csodát, a telefon tökéletesen működött!Visszadugtam a netkábelt, leszedtem az avast!-ot, abban a pillanatban jött vissza az internet!
Nagyon sajnálom, mert tényleg szerettem, hozzászoktam, stb. Esetleg egy következő build-nek esélyt fogok adni.
-
simon7012
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Semmi csak próbálkozom mindennel ami új.......

Félre a tréfával valami ebben jó valami abban jó. Legszívesebben egybe gyúrnák szoftvereket.
A pandának nagyon jó a levélszemétszűrője és a felhőalapú keresője, de a többiben van
jobb...... -
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Igaz. Bár, az utóbbi már nem volt off....

-
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Hát ez nagyon haloványka.
Szerintem fejezzük be ezt a témát itt, mert sok most már az off és nehogy büntit kapjunk érte.

-
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Félig-meddig. Az általa használt védelem is nagyon erős, az egyik legerősebb párosítás szerintem. Outpost fal és NOD32. Ezt használja már évek óta. Ő már csak ilyen "maradi" gondolkodású.

-
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Nála is ESET van?
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Na sógor is átküldte közben az övét, de az nagyon brutál. Fiber Power 120.Kép.
-
12-es csaj
senior tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Rokonomnál UPC Fiber Power 15 helyett általában csak 4 van. Ja, ő avast!-ot használ...
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Hali!
Nálam bekapcsolt ESS-mellett és Operával Kép.
Szomszédomét is gyorsan megnéztem.
Nála Outpost fal/NOD32 mellett és Chrom alatt. Kép.
Mindketten UPC FiberPower 30 csomagot használunk. (Most éppen akciózzák is.)
Atomstabilan adják a netet, még sosem volt semmi problémánk. Kivéve természetesen azt a néhány percet amikor a DHCP szerver - úgy 30 naponként - másik IP címet oszt ki és éppen rajta vagyunk a neten. -
12-es csaj
senior tag
válasz
bivalyolo
üzenetére
Pontosan ez az én csomagom.
Speedtestnet.eu-t most csináltam, fele a sávszélesség. Vírusirtót kikapcsol, Friefoxot újraindít, és úgy kicsit kevesebben mért. Ez vicces.
Mindegy, ez nem jelent semmit, lényeg, hogy fele a sávszélesség, mint kéne.
Pedig érzésre most jó a net, 5 mp-n belül bejönnek az oldalak, és az itt már nagy ritkaság. Átmentem Chrome-ra, hátha gyorsabb lesz. -
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Hali!
Dodj be egy SpeedTest-et. Kíváncsi vagyok rá.
-
bivalyolo
őstag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Szolgáltatási csomag
RITMOMaximális letöltési
sávszélesség: 2 Mbit/sMaximális feltöltési
sávszélesség: 512 KbpsElõfizetési díj: 2.500 Ft
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Hali!
Bocs, hogy beleszólok de egy kérdés csak. A DIGI-nél az alábbi csomagok egyikét használod?
StartNET 20/10 Mbit/s garantált sávszélesség: 4/2 Mbit/s
BaseNET 40/20 Mbit/s garantált sávszélesség: 6/3 Mbit/s
TopNET 80/25 Mbit/s garantált sávszélesség: 8/4 Mbit/sGondolom, hogy igen. Szeretnélek elkeseríteni és egyben megnyugtatni is, hogy baráti körömben többen is DIGI-sek (UPC-ről álltak át, de megbánták már azóta ezerszer is!) és náluk is szaggat megy elmegy a NET akár órákra is, vagy éppen olyannyira lecsökken a sávszélesség, hogy csak ...Pedig ez az egyik legnagyobb vidéki nagyváros. Reklamálnak, de - ritka esetek kivételével - még nem is válaszolnak a kérdésekre. Van, hogy fel sem veszik a telefont a helyi Ügyfélszolgálatnál! Csak kicsörög és kicsörög, aztán átmegy szépen foglaltba. Azt inkább már nem is írom ide le, hogy hol, melyik országban alapították a céget, de nagyjából magyarázza is a szolgáltatás? "minőségét".
-
F34R
nagyúr
válasz
12-es csaj
üzenetére
Diginél és nem falun vagy
ott a legkisebb a 20/10 Mbit akkor hogy hogy lassú 
méghozzá fillérekért
-
Gorneck
legenda
válasz
12-es csaj
üzenetére
Mivel a géped a véghasználó így nem...
Modem+szolgáltató...ahogy két nappal ezelőtt mondtuk...
Te mondtad, hogy avast a ludas és nem lehet más... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Bluetooth hangszórók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dfka-AWN [Expl], JS