- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
joocek #31381 üzenetére
Kivet biztosítéknál ki lehet mérni hogy melyik oldalán jön a feszültség, mondjuk egy multiméterrel
Igazából ezt a hibát elkövettem én is, nem mértem ki, és azóta se, bár nálam tényleg olyanra van kötve ami nem fontos a Rádióra
(Rádió nem fontos én akár 850Km is levezetek Rádió nélkül, én azt vallom hogy a plusz inger még jobban fárasztja a sofőrt, és ahogy öregszik az ember sokkal jobban is fárad vezetés közben így idősebben ez a kicsi is számíthat hogy egy pillanatra se legyen figyelmetlen(hiába állít bárki bármit igen is öregedéssel változik a teherbírás))Táblázat
Ha szeretnéd hogy meglegyen mentsd le valahogy mert az ilyen infós oldalak szeretnek egyik napról a másikra eltűnni)Esetleg még ez is jól jöhet szereléshez
Ha jól kerestem ebben a listában a tea autód is benne van
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest