Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat

Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Vettem egy 70mai dash cam 4k a810 -et, de még mindig nincs beszerelve.
Bent a házban kipróbálhatom úgy, hogy egy teló töltőbe dugom?
Vagy hány V-os ez? -
Milka 78
nagyúr
Nekem is most jött...azt viszont nem értem miért kellene újra regelnem.
A régi app jelszavát nem fogadja el. -
at11
aktív tag
válasz
plömplöm
üzenetére
Használható felhő funkciója csak a BlackVue-nak és a Thinkware-nek van, nem egyszerű megbízhatóra és használhatóra reszelni sem az applikációt, sem a szerver oldalt.
https://youtu.be/zcM6lVA6pK0?si=hXPJv7pE8zzb6EgW
Erre jó, plusz térképen is tudod követni az autót és a videókat is le tudod tölteni a távolból, élő képet is nézhetsz, beszélhetsz a sofőrrel a kamerán keresztül.
Szerintem nem is akar a VIOFO belekezdeni, inkbb a képminőségre mentek rá, meg is csinálták a legjobbra.
-
zeon.hu
nagyúr
70mai -tól másnak is jött email?
Dear valued user,
We are pleased to inform you that the 70mai App (Europe) is now available. You can download the 70mai App (Europe) through the following methods:
- Delete the current 70mai App and search for the new version on Google Play or the App Store.
- Click on this link to download: https://www.70mai.com/download
- Scan the QR code to download:
70mai has also launched an account & data migration service. You can migrate your international server account to the Europe server through the link below.
URL: https://intaccount.70mai.com/description
Account & data migration can bring you a better experience and service:
- Better adapt to the needs of users in Europe, providing faster and more stable service experiences.
- Comply with the European Union's data localization policies and regulatory requirements, storing European users' data within Europe to improve data security.
- Reduce latency caused by cross-border network transmission, improving access speed for users in Europe.
Notice:
For users who have already bound the 4G module, please follow the steps below to ensure normal usage:
Remove the device → Add the device again → Rebind the 4G moduleThis email is generated automatically by the system. Please do not reply. If you need additional assistance, please contact 70mai customer service at help@70mai.com.
Best regards,
70mai
You received this email from 70mai.
If you
would like to unsubscribe, click here. -
plömplöm
őstag
viofohoz, konkrétan a139pro, hiába keresek ilyen 4g izét, béna vagyok-e?
-
Vesa
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Ilyesmit keresek pont. Mire jó a 4G ebben? Ahogy nézem, van olyan verzió amben nincs benne. Kevéssé hiszem, hogy nekem kéne bármilyen adatkapcsolat, csak rögzíteni szeretném az utat elöl, hátul.
-
sambenez
Topikgazda
Betettem az összefoglalóba az A510 és A500S összehasonlító táblázatot.
-
Alex0124
csendes tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Sajnos az én tükröm programjában nincs ilyen lehetőség.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Alex0124
üzenetére
Nekem full screen-es tükrös kamerám van.
Ha visszapillantó tükörként használom, akkor természetesen ugyan úgy tükrözi a képet, mintha tükör lenne, ez teljesen normális.
A felvételen viszont olyan nézetben van a kép, mintha a hátsó ablakból lesnék hátrafelé. Ez is teljesen rendben van így, ez az alap beállítása.
Mondjuk, én állítani is tudom a tükrözést minden irányban. -
Alex0124
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek.
Vettem egy olcsó, visszapillantó tükörre rögzíthető fedélzeti kamerát (Vehicle Blackbox DVR első és hátsó kamerával). Az elsővel nincs semmi gond, SD ovasóba helyezve néztem a videőt, tisztán rögzít éjjel, nappal. Viszont a hátsó kamera videója lejátszásnál fordított (tükrözött) képet ad, mintha bal oldali közlekedést rögzítene. A menűben nincs olyan lehetőség, hogy a képet tükrözni lehetne. Tud erre valaki megoldást.
Előre köszönöm.
Alex -
jerry311
nagyúr
válasz
bradley001
üzenetére
Pedig azzal nem kellene, hogy feszultseg vagy aramerosseg baja legyen, felteve hogy jo helyre van dugva benne.
Ettol fuggetlenul a melegedes okozhat problemat. A hatso kamera kihuzasa segithet, mert csak 1 video forrast kell kodolni, es kartyara irni. (= kisebb terheles = kevesbe melegszik az egyebkent is nyari napon melegedo kamera)A datum elvesztes lehet a sajat akkujanak teljes lemerulese. Ez hosszabb allas utan jelentkezik, vagy mar egy ejszakanyi allas utan is?
-
ACE-
addikt
válasz
bradley001
üzenetére
Ha a kocsi USB-jéhez van kötve akkor az okozza. A leírásban írják is hogy csak a saját szivargyújtó töltővel garantált a működés. Próbáld meg azzal. Simán okozhatja a melegedés is, hogy egyszer működik, egyszer nem.
-
jerry311
nagyúr
válasz
bradley001
üzenetére
Ez a kamerahoz csomagolt szivargyujtos USB tolto?
-
jerry311
nagyúr
válasz
bradley001
üzenetére
Tud eleg aramot adni az USB csatlakozo?
-
bradley001
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 70mai A500 kamera az autómban (Ford Mondeo MK4). USB csatlakozón keresztül használom és két furcsa dolog szokott előfordulni:
- a kamera menet közben folyamatosan elkezd újraindulni. Ha kihúzom a hátsó kamerát, akkor minden ok. Később visszadugom, akkor jó.
- autó indításakor néha, van hogy minden nap, ki írja a kamera, hogy a rendszer idő alaphelyzetbe állt, állítsam be.
Mindkettő dolog elég idegesítő tud lenni. A HW kit-el kötöm be akkor megszünhetnek ezek a probémák? Vagy más gond lehet?
Előre is köszi a választ! -
Braga2030
kezdő
Egy nőről van szó, aki elég nyugodtan ,de jól vezet, de sokszor szűk útjavításokban hátulról eléggé villognak neki , rámennek többször elég rendesen. Szóval a hátul jövő viselkedése és az autó felismerhető mozgása volna a cél .Tegnap előtt még majdnem a tükrét is levitte egy audis szó szerint úgy ment a 2 méter széles útjavításban,hogy a fél kereke átlógót a mi sávunkba.
Szóval szeretne egy kamerát ami előre hátra vesz és nem egy nagy durrung. 150-170 euro körüli összeget szánna rá. -
ACE-
addikt
válasz
jerry311
üzenetére
Jah, nekem egy 128-as van az A810-ben. Ez kb. 6 órára elég. Amikor megyek horvátba, akkor tuti hosszabb lesz az út, de ha nem történik semmi pont nem érkdekel, hogy a végén már az út eleje nem lesz meg, sem a visszaútnál, az odaút... A parkolásokat külön rögzíti, és ha valami baleset van, azt is.
-
Braga2030
kezdő
Sziasztok
A tesóm szeretne egy kicsi méretű ,de jó minöségű kamerát vagy amit akár a tükörre szerelhetünk, előre és hátra rögzítsen
Az ár max 150-170 euro körüli.Előre köszi a segítséget.
-
sambenez
Topikgazda
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nem 4K, csak 1944p.
-
jerry311
nagyúr
-
sambenez
Topikgazda
válasz
jerry311
üzenetére
Az a dátum semmit nem jelent mert a kisebb frissítésekkor nem lett átírva.
Gondolom a 70mai feliratos kártya van benne, az meg lehet senkinek nincs. De próbáld ki remélhetőleg nem adják a nevüket olyanhoz ami nem jó.Majd tehetnél be képet lássuk milyen a minősége. Vagy esetleg nyers videót.
-
jerry311
nagyúr
Téma összefoglaló úgy néz ki mint ami rég frissült: (Frissítve: 2021. május 13.)
Nemtom ez mennyire valós az a dátum benne.Vettem egy A510 első+hátsó szettet.
A csomagban lévő SD kártya mennyire ajánlott, illetve strapabíró-e? -
sambenez
Topikgazda
Úgy néz ki semmi baj nincs a Sandisk High Endurance kártyával, mióta megvettem a Samsung Pro Endurance-t tökéletesen működik, még a mai hőségben is teljesen jól működött pedig amikor kivettem tűzforró volt. Ugyanez elmondható az A810-ről is.
-
FireFox1996
addikt
Kint van az A510-es szett, 195 EUR fullos csomag, sok minden van benne: [link]
Csak a kamera 108 EUR
Ebben is Sony STARVIS 2 IMX675 chip van. -
ACE-
addikt
válasz
johnny82
üzenetére
Mit írt le? Elmondtam, hogy nem éri meg a GPS-es készlet ezért/azért. Erre leírja, hogy nem arra való... Ki mondta hogy arra való? Ahhoz hogy rögzítse a balesetet, meg parkoláskor az esetleges ütközést, nem kell ilyen GPS-es cucc. Ha nekem jönnek, és kapok róla egy értesítést, mire odamegyek a kocsihoz általában már sehol nincs az illető, erre jó a kamera, de az meg GPS, és értesítés nélkül is meglesz...
-
sambenez
Topikgazda
Szerintem te félreértesz valamit. Pont nem egy nyomkövetőt kapsz.
Ha parkolás közben neked mennek, azonnal kapsz jelzést, csinál egy felvételt amit elküld. Ez az elsődleges feladata, nem a nyomkövetés lopás esetén. A többi csak bónusz.
Ezeket meg semmilyen eldugott tag nem tudja.
De ez le is van írva a leírásában. Nem árulnak zsákbamacskát.Ha neked nyomkövetésre kell akkor ne ezt vedd.
-
ACE-
addikt
válasz
sambenez
üzenetére
Na de pont erről van az eszmecsere, hogy így a GPS-es, 4G-s töltőnek kb. pont semmi értelme (ez volt a korábbi véleményem). Eleve kifizeted a különbözetet a hardwire kit miatt, megveszed a SIM kártyát, fizeted a havidíját, és kb. semmi mást nem kapsz mint egy követő-rendszert, amit viszont sokkal könnyebb kiiktatni, mint egy eldugott Tag-et...
-
keszo
őstag
Van egy 70mai Dash Cam Pro Plus A500 és ilyen kép csinál. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
sambenez
Topikgazda
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Legalább tudod hova ne vidd legközelebb.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
"mintha a szerelő elvitte volna 1 körre"
Én reggel 8-ra időpontra vittem az autót műszakira, de mondták, várni kell. Nem vártam, mondtam majd csörögjenek, ha kész és mehetek érte. Közben többször telefonáltak, pl. azzal, hogy hol van a műbizonylat, meg hogy egész délelőtt nem volt net az utcában, de most már elkezdik... Hát, csak 4 órakor hívtak, hogy kész az autó.
Elfelejtettem kikapcsolni a kamerát, gondoltam ránézek mit mutat. Láttam, hogy délelőtt több autót is vizsgáztattak, közben az enyémmel meg 3 kört tettek a városban és csak 15:40-kor gurultak be vele a műhelybe...
-
FireFox1996
addikt
Van Samsung smartTag2-m, sokat nem ér, sokszor köze sincs hozzá, hogy hol hagytam a kocsit... Szerencsére, hogy kb ingyen kaptam samsungtól, így nem idegesít még fel, hogy szarul jelez. Tény, hogy sokszor elég jól jelzi, hogy merre van (pl. gyerekek táskájába berakva, pont jó az osztály kiránduláshoz, amikor mindenkinél teló és net van)
Pl. Egyszer átmentem nagyihoz, garázsba álltam, a telóm samsung S23, be van kapcsolva az UWB, km-rekkel van a lakásunktól, ott hagytam a kocsit, mire hazaértem még mindig azt láttam (napokig), hogy otthon van a kocsi
Vagy pl. szerelőnél volt a kocsi, de néha azt jelzi, hogy 400-500 méterrel arrébb van a kocsi, mintha a szerelő elvitte volna 1 körre 
-
ACE-
addikt
válasz
sambenez
üzenetére
Pont ez az, semmit, erre tökéletesen megfelel egy 7ezer Ft-os elrejtett Samsung Tag... Az autót tudom hol állítottam le, ha valaki lopja, akkor az első dolga hogy deaktiválja az egész kütyüt, így már a videófelvétel sem sokat ér... főleg mert az autót oldalról nyitják és arra nem látnak a kamerák...
-
stuka20
senior tag
válasz
sambenez
üzenetére
Fél éves autó. Az app nem tökéletes, mert többször kell újraindítani, hogy behozza távolról a képet, de amúgy megteszi.
A videó jó, de nem tud mindent, pont azt nem, amit fent is írtam. Amit menetközben rögzít a kamera azt csak a kamera wifijén keresztül ott helyben lehet elérni. Amit mi magunk rögzítünk távolról azt el lehet érni távolról is, ez a felhő.Üzeteket küld egyébként, nekem leggyakrabban pont azt, amit fentebb is írtam, hogy elérte a beállított feszültséget és kikapcsol a kamera. De van olyan is, hogy "Az észlelt gyanús személyekről készült rögzítés feltöltése sikeresen megtörtént". Vagy "Prakolás felügyelet", azaz "Feltöltöttük az ütközésről készült parkolás.felügyeleti videót." - itt egyébként csak annyi történt, hogy erősebben lett becsukva az ajtó és ezt ő annak érzékelte. Valszeg, mert a legmagasabbra van állítva ennek az érzékenysége.
Az üzeteknél a fent leírt eseteknél meglehet nézni a felvételt távolról is.
Valami árnyékoló cucc lehet nem ártana a kis 4g cucc fölé, mert írtó forró tud lenni, ha épp nem árnyékon állok. Bár ilyenkor valszeg a kamera sem működik, egy szauna az autó belülről ilyenkor.
Ezeket leszámítva egyébként meg vagyok elégedve a kamerával, nem nagy gond, ha nem érem el távolról a felvételeket, a fontosabb jeleneteket úgy is letöltöm helyben.
-
sambenez
Topikgazda
Itt egy videó az up04-ről. Lengyelül van, de benne van minden mit tud.
-
stuka20
senior tag
Ráadásul a felvételeket sem látom, csak amiket elmentek a felhőbe, aminek nincs túl sok értelme, mert összesen valami 500mb elérhető csak erre a célra.
Szóval csak rá tudok nézni az autóra, látom mindkét kamerát, plusz térképen, hogy hol áll az autó. Tudok fényképet készíteni. Bár csak sokszor próbálkozásra hozzá be, mert sokszor hibát ír.
Meg nem készít felvételt, mert hogy a beállított értékre esik az akku feszültség szintje, de hát ilyen hamar lemerítené? (közepesre van állítva, van alacsony és magas opció még, a közepes volt alapértelmezettként.) -
ACE-
addikt
válasz
vihartigris
üzenetére
Ha nem SIM adatkártya lenne benne, akkor feltehetően nem is tudná elérni távolról...
-
stuka20
senior tag
Raktam a 4g modulba sim kártyát, szépen elérem távolról, de sajnos, amire leginkább használtam volna arra nem képes.
Azaz távolról letölteni a már rögzített videókat. -
Üdv. A800 vagy 800S 810? Mi most a trendi 70mai vonalon?
Nem nekem lesz. -
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok! 18k-ért jó vétel egy DDPAI Mola N3 pro? Mennyire jó minőségű a képe? 70mai Smart Cam S1-est váltana, de leginkább csak a hátsó kamera miatt!
Köszi -
at11
aktív tag
Írd le melyik szerviz az, a pontos nevét, nehogy oda menjek valaha is. Esetleg egy egy csillagos értékelést meg a hozzáállást érdemes leírni a google értékelő rendszerében, hogy tanuljanak belőle.
-
ACE-
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Lehet, de felőlem egyébként azt szerelsz a garis kocsidba amit akarsz
Nekem konkrétan egy lökhárítón lévő karcolásra (azt állították hogy az egy ütközéstől keletkezett) fogták rá (mivel ettől a PARKOLÓradar meghibásodott) a sávtartó rendszer néha feldobáló hibáját, és mivel ez nem garis probléma, ezért 80ezerért újra is kalibrálták volna. Ha hülye lettem volna be is szopom, de megkérdeztem tőlük, hogy a sávtartó rendszernek mi köze a radarhoz, mert azt ugye nem használja és hogy lehet az hogy a parkoló radar/automatika pedig hibátlanul működik, végül nem volt szükség a kalibrálásra... Ez persze saját példám, nyilván nem kell ezt sem elhinned. -
ACE-
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Olvastál már garanciális feltételeket? Olvasd el az autód sajátját... meg fogsz lepődni milyen kitételek vannak benne... Nekem a VW szakszervízben mondták ezt... tanácsolták hogy inkább ott szereltessem be, de természetesen bármilyet nem szerelnek be, csak gagyikat, amiket ők forgalmaznak, és 3x-os áron... plusz munkadíj... lehúzás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A régi app jelszavát nem fogadja el.
Vagy pl. szerelőnél volt a kocsi, de néha azt jelzi, hogy 400-500 méterrel arrébb van a kocsi, mintha a szerelő elvitte volna 1 körre
Nekem konkrétan egy lökhárítón lévő karcolásra (azt állították hogy az egy ütközéstől keletkezett) fogták rá (mivel ettől a PARKOLÓradar meghibásodott) a sávtartó rendszer néha feldobáló hibáját, és mivel ez nem garis probléma, ezért 80ezerért újra is kalibrálták volna. Ha hülye lettem volna be is szopom, de megkérdeztem tőlük, hogy a sávtartó rendszernek mi köze a radarhoz, mert azt ugye nem használja és hogy lehet az hogy a parkoló radar/automatika pedig hibátlanul működik, végül nem volt szükség a kalibrálásra... Ez persze saját példám, nyilván nem kell ezt sem elhinned.