Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
tibbike01
üzenetére
Nekem nem tetszik a lattego féle tejhab. Szomszédnak nem pont olyan van, mint neked. Én most a 4400 series amit eladtam. Úgy volt, hogy maradunk a karosnál, de ez a delonghi nagyon megtetszett és a feleségemnek sokkal gyorsabb reggel ezen elkészíteni a kapucsínóját.
Amit még tetszik, hogy a tálcába nem kerül kávézacc csak sima, tiszta víz. Minden a zacctartályba landol.
-
-
Vesa
veterán
válasz
tibbike01
üzenetére
Nagyon válogasd meg az eladót, mert még a jó értékelések között is találni olyat, aki hamisítványt árul. Úgy tűnik, az emberek többsége nem ért a kávéhoz, akik viszont igen, azok feltesznek képeket ahol ki van szórva az Allegro-s hamis kávé, és az eredeti. A kettő sokszor köszönő viszonyban sincs egymással, bár a csomagolás egyezik. Biztos van aki tényleg eredetit árul, jó áron, de nem árt az óvatosság.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
A koffein maga ízetlen, legfeljebb erősebb pörkölésnél valamivel nagyobb marad a tömegszázalék (nem a koffein mennyisége változik, csak az marad meg jobban), illetve a robusta többet tartalmaz, mint az arabica.
Aki nem szereti az "erős feketét", inkább kevésbé pörkölt és/vagy arabica fajtát érdemes nézni.
#16061 Dee Dee
Érdekes ez a román főzőegység, az eredeti Saeco nem harap bele ilyen csúnyán a gumiba és a műanyag kopása (ahol le van súrolva) több év alatt is jóval enyhébb. Bár épp néztem, az a kopott rész voltaképpen hozzá sem ér a henger belsejéhez, inkább mintha az őrlemény súrolná le ilyenre.
-
-
-
Memmaao
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
Én csak a saját véleméynemet tudom leírni: 14 évig Saeco (Philips) gépet használtam, és azt gondoltam, hogy jó. A barista egység hangos, a pucolása macerás, a tengelyek szilikonozása fontos, de azt gondoltam, a többi is ilyen lehet. Végül tavaly Rivelia mellett döntöttem és életem legjobb döntése volt! Sokkal ( SOKKAL!!) halkabb, mint bármelyik philips. A központi egység könnyebben tisztítható. A Presszó minősége összehasonlíthatatlanul jobb, mint a saeco presszója. a cserélhatő Hopper nagy királyság! Nem mennék vissza Philips gépre.
-
Memmaao
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
Én úgy tudom, hogy nagyjából a Delonghi Rivelia az egyetlen vállalható áru modell jelenleg, amin lehet Hoppert cserélni és többféle kávét váltogatni. De az azért magasabb áron van, mnt 150e. Viszont ahhoz képest, hogy 300e felett indult megjelenéskor, majdnem 400e körül, jelenleg már 239e forintért is kapható a tejhabosító tartályos változata is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest