- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz
Csabee. #4342 üzenetére
Köszi, akkor az lesz.
Kicsit szomorú vagyok. Decemberben vettük a gépet, csak RO vizet kapott, minden héten kipucoltam a főzőegységet, minden hónapban kapott tablettát, és olajat. Ehhez képest szerintem elég hamar feladta a harcot.
Tudom, tudom legközelebb Jurat vegyek. -
törölt tag
válasz
Csabee. #4307 üzenetére
SENCOR SES 7015CH + OSZIKEDVEZMENYEK20 = 70990ft ,-
A Kampány időtartama 2021. szeptember 06. (0:01 óra) és október 10. (23:59 óra) között. -
salapp
addikt
válasz
Csabee. #4314 üzenetére
Ja, én csak a különbségeket írtam. Én már nem is akartam automata gépet, de meglepett vele kis családom, mondták, amikor múlt novemberben 70ezer volt az Intersparban a Tchibo, hogy ennyiért érdemes adni neki egy esélyt. De akkor jól emlékeztem, hogy a bővítő az egyik elem, amiben a Tchibo újraterveztette kicsit a Sencor-ral a gépet.
-
salapp
addikt
válasz
Csabee. #4307 üzenetére
Jó vétel volt. A Tchibo jelenleg legalább 83ezer. A Sencor volt előbb. A Tchibo kicsit átterveztette, pl. nekem a Tchibon jobban tetszik, hogy oldalt van a bekapcsoló gomb, így nem mehet por köré, illetve számomra szebb a lekerekített eleje, amin csak a megvilágított érintő gombok vannak. Azt nem tudom, a Sencor ad-e babtartály bővítőt, ha sok kávét akarsz tolni egy vendégségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged