- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Zolom89 #1947 üzenetére
én használtakat csak innen vettem, mind jól érkezik, golyós szeleppel, őrlő beállítva.
-
oszy
veterán
válasz
Zolom89 #1029 üzenetére
A teljes tisztítás mit jelent nálad? Nekem van benne AquaClean. A KPE-t pedig havonta minimum egyszer kitisztítom, plusz amit szétszedés nélkül elérek. Két havonta szilikonozás (KPE). Bár ezt lehet gyakrabban kellene. Akkor a tablettás olajmentesítést elég havi egyszer?
-
Till@
aktív tag
Így ahogy mondod, ízlések és pofonok.Én a látványtól nem tudok elszakadni, mikor lejön a kávé rádobok egy kiskanál cukrot és nem akar elsüllyedni
, aztán belekortyolok és szépen bevonja a csésze oldalát, na az már nekem rossz ízű nem lehet
Most Mokambo Argento-t iszok, nem rossz (elfogy lassan) ez szépen bevonja a csészét, aztán Caffé Mauro De Luxe következik, aminek az illata nagyon jó.
-
M3aN
senior tag
Nálam Saeco PicoBaristo gépen 3-ig tudtam levenni az őrlési finomságot, mert már 2/10-es örleménynél is láthatóan erőlködött a gép, lassú és akadozó volt a lefolyás 4/5 intenzitás mellett. Bár tegyük hozzá, hogy ez kávépörkölői valóban frissen pörkölt kávé, nem bolti vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest