-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Ilyen esetben, amikor a víztartály is akadályozza a működés közbeni rálátást, hasonlóan lehet eljárni, mint amikor a Krupsnál is ügyködtem. Mivel ott a burkolatot levéve, nincs is, ami megtartaná a víztartályt, kézzel tartani pedig kicsit kínos, ha nem is lehetetlen. De többszöri kínlódásnál már fárasztó, vagy mondjuk két ember kellene hozzá, hogy egyik csak azt tartaná.
Mindamellett azt is tudni kell, vannak hálózati feszültség alatt álló részek, miután nincs benne leválasztott (trafós) tápegység.
A vizet egy gumicsövön, kívülről csatlakoztattam be és valamilyen edényből szívta fel a vízpumpa, ha jól emlékszem. A vízszintet detektáló úszómágnes helyett pedig egy külön mágnest rögzítettem a Hall-szenzorhoz, ezáltal becsapva a rendszert.
Ahol a szervizajtónak is van még nyitásérzékelő mikrokapcsolója, azt is ki kell iktatni mechanikusan vagy elektromosan átkötve.
Utána lehet figyelni, hogy mi történik, hol spriccel vagy csepeg a víz esetleg. Neten láttam több példát arra is, amikor valakinek a Saeco főzőhengerén keletkezett repedés.
-
törölt tag
Belül, a csövek kötéseinél tud engedni pár cseppet, az oetiker bilincs meglazul, én drótra cseréltem őket, mert nálam fokozott terhelés lép fel a nyomásfokozó miatt. De még mindig van a páralecsapódás miatt víz a burkolat részei, rései között. Ilyenkor meg a pipacsőben lévő gumidugó és rugó nem zár jól, ami a főzőegységbe csúszik, ez ha nem zár jól, túl sok párát enged el befelé ami könnyen lecsapódhat két-három főzés során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Netatmo Weather Station
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest