-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
csemberlen #10406 üzenetére
Nutellát már mi is teszteltük, ugyanígy német vs magyar és tényleg van különbség, bár számomra inkább az állag szúrt szemet...
De még jobb példa a sör... Pont a feleségemmel beszéltük tegnap, ugyanis Ő nem nagy sörös, azonban anno Görögországban nagyon ízlett neki a Mythos sör. Fél éve láttam Lidl-ben, hoztam, de teljesen más volt. Ugyanez Staropramen itthon iható, de jónak nem mondanám, Prágában nagyon finom... Persze sörnél nagyon nem mindegy, hogy itthon palackozzák vagy import.
-
z123456z
őstag
válasz
csemberlen #10409 üzenetére
Legenda.
Harmadszor cseréltem nemrég, az első kettőt kintről rendeltem, egyet Németországból, egyet Franciaországból, mind a kettő nagyon hamar elkezdte a tüneteket produkálni. Legutóbb már nem volt annyival olcsóbb kintről, így itthon vettem. Már most többet elmentem vele mindenféle tünet nélkül, mint a kintiekkel. -
FőDudu
veterán
válasz
csemberlen #10409 üzenetére
Valamelyik posztomban mar emlitettem, hogy lerobbant tolunk nem messze egy magyar csalad, es sikerult nekik 2 napon belul meghozatni a vizpumpat es az ekszijat. A bardi/unix/stb honlaphoz kepest (amihez a tulajdonos kapott hozzaferest) az itteni ar (amit en azonnali regisztracio utan kaptam) ezres valtoszammal szerepelt az otthoni arakban. Itt 100 euro korul meguszta a muveleetet (ekszij, vizpumpa, huto folyadek) - otthon minimum 100E Ft lett volna ugyanez. Nagyon durva, hogy milyen arressel kell dolgozniuk, hogy megerje. Es ugye a magyar piac kb 5x nagyobb.
-
FőDudu
veterán
válasz
csemberlen #10406 üzenetére
Egyezik a vonalkod?
Mert a legdurvabb az, hogy az altalam emlitett termekek eseten egyezik a vonalkod is. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
csemberlen #10046 üzenetére
Lágy, vizes pogácsa, kevés őrlemény esete:
https://prohardver.hu/tema/automata_kavegepek/hsz_9175-9175.html
-
kchris78
veterán
válasz
csemberlen #7279 üzenetére
Tisztítás, tömítések átvizsgálása/cseréje. Ahova normál ember nem fér hozzá ott is tisztítják, ennyit megér. Mondjuk nem olcsó mert 20 helyett kb 30 lett de legközelebb máshova viszem, mert kaptam egy jobb tippet, de 1-2 évente bele kell hogy férjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest