- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bteebi #13570 üzenetére
Csak furdal a kíváncsiság is, hogy mégis milyen a delonghi. Úgyhogy ezért is.
Egyébként az ajánlott kötözőgézzel és egy hosszabb vékony csavarhúzóval sikerült kb 99%-osra kipucolni.biker: én ezt a szelepet komplett cseréltem. Nem emlékszem, hogy a belsejéhez az alkatreszek feljöttek-e bármelyik webshopban.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bteebi #13503 üzenetére
Saeco HygieSteam gőzzel mossa vissza a csövet:
https://www.youtube.com/watch?v=mqsYPU8855A
Ez a rendszer egyébként, ahol a gép oldalába kell visszadugni, ami levezet a csepptálcába, több más típusnál is megfigyelhető a "luxuskategóriába" eső automaták világában, német típusok stb.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
bteebi #13383 üzenetére
Kicsit túlgondolod amit írtam.
Érdeklődtél bizonyos típusok után.
Én csak annyit akartam jelzni, hogy bizonyos esetben az általam javasolt oldalról 30%-kal olcsóbban tudod megrendelni, bármelyiket.
A gyártás helyét nem én kevertem ide.
Én Philipset vettem nemrég, 3 év garival. Ennél többet egyikre sem kapsz. -
Rotyi
aktív tag
válasz
bteebi #13374 üzenetére
Csak egy tanács.
Ha "ügyesen" regisztrálsz a philips.hu-ra, akkor születésnapod alkalmából kapni fogsz egy 30%-os kupont.
A kupon a philips.hu webshopban a készlet erejéig érvényes, az üzenet érkezésétől számított 30 napon belül. A kupon az akciós oldalon szereplő termékekre, illetve tartozékokra nem váltható be, valamint más akcióval és kuponkedvezménnyel nem összevonható.Én kb 4 hete vettem a médiában 5547-t, teljesen elégedettek vagyunk vele. Kaptam rá 3 év garanciát miután beregisztráltam a philips.hu-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Netatmo Weather Station
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest