- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt19900 #7917 üzenetére
A szörcsögő hang a tömítés szokott lenni, én is belefutottam már.
Nekem is egy pontosan 2.5 éves Philips Lattego EP5330 -al van gondom amúgy, de egy kicsit más. Gyakorlatilag értelmezhetetlen, semmilyen ízű kávét csinál. A darálót ha próbálom állítgatni, akkor jön a savasabb vagy keserűbb íz a két végállásban, de mást szinte alig érezni, tudjátok, az a tipikus rossz/semmilyen kávé jön ki belőle.
A gépet mindig is hímes tojásként kezeltem, minden karbantartás megkap, csak gyári eszközöket használok. Takarítom havi több alkalommal, szilikonzsírozom, kávézsíroldózom, cserélem az O gyűrűket, kapja a jó drága Aqaclean szűrőket. Valamint volt egy darálócsere gariban úgy fél éve (simán csak megállt mindenféle előjel nélkül), ekkor új darálóegységet kapott.
Nem is nagyon tűnt fel, mert az ember hozzászokik a lassan romló kávéhoz, de jött most a céghez egy Jura, és ugyanebből a kávéból olyat főz, hogy azonnal mentem az Árukeresőre, aztán meg gyorsan be is zártam
Mit lenne érdemes megnézni a meglevő Philipsben? A főzőegységet csak folyó víz alatt szoktam eltakarítani, azt viszont jó alaposan. A fenti nagytakarítás ultrahangos mósóval segíthet? Mert akkor belevágok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest