Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zenty

őstag

Van egy ilyen hasonlo védelmi rendszer mint a weka,azt hiszem pár tv csatornán is reklámozták ugy tudom több dijat is nyert!Most sajna nemtalálom,még keresem csak még az a gáz,hogy nemjut eszembe a csomag neve se :(!
    Az a lényege ennek,hogy gps is van a csomagban, és havidij mentesen adják az egészet ,csak maga a rendszerért és a beszerelésért kell fizetni egyszer!
    Keresés közbe találtam egy jó oldalt:
    Bővebben: link

Nah szoval egyébként ez a vissza vásárlási akció is néha beválik,bár ez inkáb a tolvajoktól függ!
    Egy ismerösöm s osztályú mercijét lopták el(mint ne mondják ebbe is volt gps)
    Másnap a posta ládájába egy levél hogy x,y helyen hozza a kocsi árának a 30%-át és vissza kapja a kocsiját!
    Igy is tett és vissza kapta az autot! Azt nemtudom hogy bonyolitották le pontosan,de állitolag nem személyesen adta át a pénzt...
    Elég rizikos volt gondolom az egész! Nah de a lényeg utána elvitte a kocsit ilyen Uv ízére befujatni(magyaroszágon ugy tudom egy helyen csinálják,azt nemtudom most meg mondani hol,de majd még megkérdezem.Mondjuk azthiszem az index lopos forumán is fent van hol lehet ezt müveltettni :D!

Nah még egy kérdést a végére! Ezt a gps lopás dolgot se értem? Elvileg ha le árnyékolják vagy mitudomén hogy csinálják,akkor központba jelzik ,hogy hé szorakoznak a rendszerel?Gyorsan szolni a gazdinak ,majd a zsaruknak ,hogy ezen a helyen tünt el a jel ,és gyorsan induljon a kommandó nem?
    Vagy olyan gyorsan elhuznak a tolvajok? Nem értem :F

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák