Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Van egy ilyen hasonlo védelmi rendszer mint a weka,azt hiszem pár tv csatornán is reklámozták ugy tudom több dijat is nyert!Most sajna nemtalálom,még keresem csak még az a gáz,hogy nemjut eszembe a csomag neve se
!
Az a lényege ennek,hogy gps is van a csomagban, és havidij mentesen adják az egészet ,csak maga a rendszerért és a beszerelésért kell fizetni egyszer!
Keresés közbe találtam egy jó oldalt:
Bővebben: link
Nah szoval egyébként ez a vissza vásárlási akció is néha beválik,bár ez inkáb a tolvajoktól függ!
Egy ismerösöm s osztályú mercijét lopták el(mint ne mondják ebbe is volt gps)
Másnap a posta ládájába egy levél hogy x,y helyen hozza a kocsi árának a 30%-át és vissza kapja a kocsiját!
Igy is tett és vissza kapta az autot! Azt nemtudom hogy bonyolitották le pontosan,de állitolag nem személyesen adta át a pénzt...
Elég rizikos volt gondolom az egész! Nah de a lényeg utána elvitte a kocsit ilyen Uv ízére befujatni(magyaroszágon ugy tudom egy helyen csinálják,azt nemtudom most meg mondani hol,de majd még megkérdezem.Mondjuk azthiszem az index lopos forumán is fent van hol lehet ezt müveltettni
!
Nah még egy kérdést a végére! Ezt a gps lopás dolgot se értem? Elvileg ha le árnyékolják vagy mitudomén hogy csinálják,akkor központba jelzik ,hogy hé szorakoznak a rendszerel?Gyorsan szolni a gazdinak ,majd a zsaruknak ,hogy ezen a helyen tünt el a jel ,és gyorsan induljon a kommandó nem?
Vagy olyan gyorsan elhuznak a tolvajok? Nem értem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!
!