Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Hm ha már ez a topic cím akkor foglakozhatnánk nem csak a védelemel ,hanem ki ,hogy LOP autót hétköznapjába? Megoszthatnánk trükkjeinket!

-
Zenty
őstag
válasz
-boyscout-
üzenetére
Kicsit lejeb kell olvasni és meg leled a megoldást.
-
Zenty
őstag
nah egy up!
-
Zenty
őstag
Jah és téleg ne felejts el mesélni,
hogy végül mi lett a kocsiba rakva? Bevált e? stb a cumok
Egyébként a legjobb teszt a védelmirendszerkhez : Elviszed a kocsit este csepelre, vagy a nyócba otthagyod egy sikátorba(még nem is kell síkátor
)
Ha reggelre ott a kocsi 5 csillagra vizsgázot az autoi!
Téleg ez jó ötlet lehetne egy ph autólopás teszt!!!
Hasonlo mint az a törésteszt csillagozásal!
Osztályzás ugy lehetne muxi ,hogy amedig eljutnak a kocsijg vagy egyáltalán nem jutnak el igy arányba osztani a csillagokat!
Nah ki lesz az első aki kocsiját viszi tesztelni?

[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
BlackWoOd
üzenetére
Változár se segit max ilyen pot + dolognak joh sajna!
Ha csak ez van a kocsiba akkor kuplungal ügyeskedve simán el lehet vontatni az autot és pár ügyes trükkel le is szerelhető
!
Szoval akinek sok pénzve van az rakjon bele mindet gépbe ,de nem kell tulzásba vinni ,mert lehet kényelmetlen lesz egy idő után a sok biztonsági dolog
!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
ÉS IGEN!
Megvan az UV! Mondtam ,hogy meg lesz bár nem volt könnyü megtalálni
Bővebben: link
Komolynak tünik a cég és itt gravírozást is vállalnak!(remélem ezek csinálnak még ilyet) !
Nah mentem kipiheni fáradalmaimat
! bye -
Zenty
őstag
Hm most vettem észre a vémár honlapján pár rövid bemuató fillmet pajzs technikáról.
1. Ez a movi a kékfényből van, ennél viszonylag részletesen elmondják ,hogy muxi ez az egész!
2. Ez pedig a reklám filmjük ezt nem ajálom kicsit tv shop beütésü
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Persze ,hogy vesződnnének a kocsival! A tolvajok se istenek, persze ahogy a legenda mondja ,hogy akármivel fel vagy szerelve akkor is 1 sec allat elopnak mindet
!
''riasztó
- GPS
- rablásgátló
- motor, csomagtartó és egyéb blokkoló cucc
- UV fényezés
- ablakgravírozás''
Nah akkor megint összegezném a leírtakat! Mert akik most kapcsolodnak az autólopás témába ne keljen vissza olvasniuk(ajéndék zentytől)
!
Vissza térve:
Erre a felsorolásra amit írtál:
1.Neked pajzs+gps csomag kell vémártol !
Mivel ugy emléxem mondtad ,hogy a biztositó miatt kell mindenkép gps.
2.De ha persze tudsz külön jó gps akkor weka system:
3.Uv-ét sajna még nemtalálom ,de valaki csiripelte nekem ,hogy nyilt egy uj bolt ami hasonlo volt mint amit lejeb linkeltem.Csak persze még nem találom
!De rajta vagyok az ügyön meg lesz
!
Jah és ne felejds el az ajándék matricákat kiragasztani mindenhova! gps,riszató,uv (tudod a láma tolvajok miatt akik egy uv tesco gazdaságos lámpát se képesek használni!
)
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Gondolkoztam van egy jó mocer még. Amikor vége a napnak és mész haza a kocsibol kiveszed az aksit azt kész(bár kicsit macerás ,de akkor is!

Csak egy gáz van ha a tolvajok hoznak magukal aksit az kicsit égő lenne!
-
Zenty
őstag
Nézegetem megint ezt a weka systeam rendszert(szimpi a könygáza miatt
)
Kérdés az lenne ezt a kártyát amit használ biztos nem lehet másolni?
Mert azóta nem bizok ezen kijelentésekbe amióta kiderült ,hogy az inditásgátló kulcsát is simán lehet másolgatni!
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Hm ez furcsa ,nekem ma reggel linkelték a címet ,hogy itt most is csinálják az UV!
Biztos akkor nem régen hagyhaták abba ezen mesterséget!
Akivel beszéltén telcsin nem kérdezted meg ,hogy esetleg tud valaki más ist aki foglalkozik ezzel?
De azért majd még utána érdeklödök,hogy hol csinálnak még ilyet.Gondolom nem csak itt lehetett? -
Zenty
őstag
Nah az info is megjött ,hogy hol lehet UV-tetni!
Bővebben: link -
Zenty
őstag
Uv-és dolog az indexen jó le volt írva ,csak persze amikor kéne megint nemtalálom
!
A lényege az hogy több rétegen felrakják ezt a spéci anyagot,állitolag sima fényezésel se lehet elöször leszedni!
Indexen aztmondták hegesztő pisztojal megoldható azzonali levétele(bár szerintem ez tulzás
) az meg persze kárt tesz az elopot cuccba ,és ezért gázos ez az egész nagyon !
Mindenhol befuják motor,kárpit stb igy alkatrészként se lehet eladni,mert ott már uv-éznak!
Inkáb ez a probléma nem attol félnek a tolvajok ,hogy esetleg egy looser rendör amint éppen frissen vásárolt tesco gazdaságos Uv lámpájával bevilágitják és ugy lebukik!
Nah ezt találtam közbe, mondjuk ez a cikkből van nem ezt akartam linkelni,mert volt egy tudományosab leírás is a forumón!
''TC: Az első leveledben említetted, hogy a két leghatékonyabb eszköz az üveg gravírozása, illetve az UV-jelölés. (Az UV-jelölés során csak UV-fényben látható festékkel viszik fel az autó azonosítóit minden elképzelhető helyre, akár a kárpitra is. A festék hagyományos módszerekkel eltávolíthatatlan - a szerk.)
AT: Ha gravírozott az üveg, kevesebbet adnak a kocsiért, mivel egy jelentős része használhatatlan. Ha kitörlik a gravírozást, az feltűnő. Az üvegek, lámpák cseréje viszont plusz pénz. Ezért az így jelölt autókat igyekszünk elkerülni. Ami az UV jelölést illeti, azt pláne macerás eltüntetni, vagy lehetetlen is néha. A megjelölt alkatrészeket nem lehet továbbadni, ráadásul a kocsiból sem lehet donor, hacsak valaki végig nem keni kromofággal előtte. ''
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
-
Zenty
őstag
Hát a vémárnál írnak valamit hogy az egyszerinél kell több?Igaz az 200 rugó + tréfa de hát akkor is csak egyszeri!
Én se mondom azt ,hogy tökéletes gps sőt! De ha ilyen lehetőség van akkor miért ne lehetne?
Mondjuk nekem nincs szükségem ilyen csomagra,meg keretem sincs rá... Lekopogom ilyen problémánk családon belüli autók ügyében még nem volt szerencsére! -
Zenty
őstag
Nah közbe megtaláltam :
Erről beszéltem!
Hát az ő dolguk hogy komonikál
-
Zenty
őstag
Van egy ilyen hasonlo védelmi rendszer mint a weka,azt hiszem pár tv csatornán is reklámozták ugy tudom több dijat is nyert!Most sajna nemtalálom,még keresem csak még az a gáz,hogy nemjut eszembe a csomag neve se
!
Az a lényege ennek,hogy gps is van a csomagban, és havidij mentesen adják az egészet ,csak maga a rendszerért és a beszerelésért kell fizetni egyszer!
Keresés közbe találtam egy jó oldalt:
Nah szoval egyébként ez a vissza vásárlási akció is néha beválik,bár ez inkáb a tolvajoktól függ!
Egy ismerösöm s osztályú mercijét lopták el(mint ne mondják ebbe is volt gps)
Másnap a posta ládájába egy levél hogy x,y helyen hozza a kocsi árának a 30%-át és vissza kapja a kocsiját!
Igy is tett és vissza kapta az autot! Azt nemtudom hogy bonyolitották le pontosan,de állitolag nem személyesen adta át a pénzt...
Elég rizikos volt gondolom az egész! Nah de a lényeg utána elvitte a kocsit ilyen Uv ízére befujatni(magyaroszágon ugy tudom egy helyen csinálják,azt nemtudom most meg mondani hol,de majd még megkérdezem.Mondjuk azthiszem az index lopos forumán is fent van hol lehet ezt müveltettni
!
Nah még egy kérdést a végére! Ezt a gps lopás dolgot se értem? Elvileg ha le árnyékolják vagy mitudomén hogy csinálják,akkor központba jelzik ,hogy hé szorakoznak a rendszerel?Gyorsan szolni a gazdinak ,majd a zsaruknak ,hogy ezen a helyen tünt el a jel ,és gyorsan induljon a kommandó nem?
Vagy olyan gyorsan elhuznak a tolvajok? Nem értem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Arc Raiders
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!