- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy beszereltem egy Kenwood 3054ug-t egy régi swiftbe, viszont ha nincs gyújtáson a kocsi, nem tudom bekapcsolni. Próbáltam már felcserélni a sárga ill piros vezetékeket, azt írja is a leírásban, hogy autótól függ, hogy van, viszont nem változik semmi. Most néztem, az előző fej úgy volt bekötve, hogy a két vezeték egybe volt kötve, és úgy ment. Viszont úgy ha jól gondolom, nem fog gyújtásra kapcsolni. A kérdésem az lenne, hogy a kettő között van e valami megoldás, tehát hogy ezután is gyújtásra kapcsoljon, viszont ha akarom, be tudjam kapcsolni külön is. A kocsi csatlakozóján csak 4 kábel van, abból 2 test..
-
dani3l
őstag
válasz
karakpecze21 #17535 üzenetére
Lehet hülye kerdes, de ezt nem veszik vissza? Ha normalis boltban vetted, akkor visszaviszed es megmondod, hogy nem hasznalt semmit arra, amire vetted, szeretned visszakerni a penzed, vagy esetleg beszamitjak az akksi araba. Szerintem legalabbis ez lenne a korrekt.
-
dani3l
őstag
válasz
Typhoon47 #17477 üzenetére
Persze elöfordulnak, nem is lett volna vele semmi bajom szerintem, ha nem ez a 3. rendelesem az utobbi idöben (5böl..) amivel megszivom, szoval kicsit mar kezd felmenni a pumpa.. De a telefonos csavo korrekt volt meg nem gyözött elnezest kerni, szoval mostmar nyugalom van es varom a masik fejegyseget.
-
dani3l
őstag
válasz
migabi24 #17474 üzenetére
Ja, ma delelött hivtam öket, aztan mondta a csavo, hogy elfogyott, es vartak, hogy meg kapnak, aztan elfelejtettek.. Igy egy 3054 lesz helyette, igaz az kicsit dragabb..
Mondjuk nem ertem, hogyha nincsen, meg nem is kapnak mar, akkor miert van meg fönt az oldalon, plane nem ertem, miert 1 napos szallitasi idövel, de mindegy..Szerk.: most nezem mar le is vettek.
-
dani3l
őstag
Sziasztok!
Marcius 11-en rendeltem autohifioutletröl egy ilyent es egy ilyent, amit a 2 ill 1 napos szallitasi idövel a mai napig nem adtak föl.. Az lenne a kerdesem, hogy volt mar masnak is hasonlo tapasztalata velük? Illetve hogy tudnatok esetleg ajanlani valami megbizhato boltot, ahol van ilyen fejegyseg es postaznak utanvettel?
Köszi elöre is! -
dani3l
őstag
válasz
Swiss_audio #17236 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Először akkor csak az elsőket cserélem, aztán majd meglátom, kell e hátra is.. -
dani3l
őstag
válasz
Swiss_audio #17233 üzenetére
Értem, köszi szépen!
Most nézem, hogy én az előbb a komponens hangszórókat néztem, azért nem találtam 10k alatt.. Azt honnan tudom, hogy melyik fejegységhez milyen kell? Leírásnál nem látom, vagyis nem is tudom, hogy mit kellene látnom..Illetve még a hátsó hangszóróra szeretnék választ, hogy kiszedjem inkább, vagy esetleg lenne értelme oda is egy ilyent tenni? Elég sokat ülnek egyébként hátul is, már amikor használva van a kocsi, hogyha ez számít..
-
dani3l
őstag
válasz
Swiss_audio #17230 üzenetére
Sziasztok!
Én is egy 16 éves swiftbe szeretnék fejegységet, meg valami hangszórót venni, ebben kérném a segítségeteket! Mivel elég keveset használom, nincsenek nagy igényeim, ami elvárás lenne a fejegységgel szemben: usb, előlapi aux bemenet, (zöld szín előny, de igazából tökmindegy..). Egyébként pont ma néztem, 10cm-esek a hangszórók a swiftben, gondolom mindegyikben abból az időből. Az lenne a kérdés még, láttam, hogy írtátok, hogy hátra nem kell hangszóró.. Mivel a gyári elég retekül szól, érdemesebb lenne azt teljesen kiszedni, és csak előre tenni 2 normálisabbat, vagy bent lehet hagyni?
A keret a fejegységre és a hangszórókra együtt kb 25k lenne, többet nem akarok rá áldozni, meg fölösleges is..Azért írtam válaszba, mert kb ugyan az a kérdésem, mint a kérdezőnek, csak sem a fejegység, sem a hangszórópár nem megfelelő nekem.
Erről a piorol valami vélemény? Igaz nem valami szép, de árban sem rossz, meg van rajta usb/aux is. 10-es hangszórókból mondjuk nem igen látok 10k alatt azon az oldalon..
Mondjuk ez a hangszóró megfelelne? Vagy esetleg ez? vagy inkább hagyjuk? -
dani3l
őstag
Hali!
Következő a helyzet. Keresek 2dines érintőkijelzős fejegységet. Mp3-at, dvd-t játssza, tolatókamerát lehessen rákötni, USB legyen rajta, és GPS sem lenne hátrány semmiképpen. Valamint jó lenne, ha tudnám használni a multikormány gombjaival. 2004-es Opel Vivaro az autó és most egy navigátoros, monokróm kijelzős Siemens fejegység van benne, azt hiszem gyárilag ezt tették bele. Az opel oldalán láttam valami kábelt fejegységhez, nem tudom az megoldaná-e a kormányról kezelhetőséget..
Nem tudom, milyen márkát érdemes venni, nem igazán ismerem ezeket, de nem szeretnénk már cserélni, úgyhogy lehetőleg ne legyen túl gagyi.Jah és persze ne legyen fél milla sem.
Valaki tud valamit ami megfelel ezeknek?
Ezt néztem most, nem tűnik rossznak tudása alapján, de ezt sem ismerem, és sehol nem találok róla egy másik nézetű képet vagy videot vagy akármit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest