-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
Tdizsolt #77781 üzenetére
Köszi! És az mitől lehet, hogy most este (pár óra elteltével) az óra nullázódott. Utána viszont kétszer is pár percre lezárva nem nullázódott. Azt tudom, hogy amikor beszerelték, akkor elsőre mindig elfelejtett mindent ha a kulcsot kivettem, de azt utána korrigálták (valami talán fordítva volt bekötve, de most én csak egy kábelköteg csatlakozót húztam le mert alatta volt a bizti, és azt nem is tudtam volna máshogy visszadugni. Még a végén kiderül, hogy az akkuval van valami gond, mert nem mai darab már, és ma kicsit nehezebben indult a kocsi, de a kocsi órája meg nem ment el, tehát max 1 percig maradhatott volna áram nélkül a rádió. Na mindegy. Remélem, most már tartani fogja magát.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb 3 eves Pioneer MVHs400bt autórádióm és most azt vettem észre, hogy se kép se hang. Mi lehet a baja? Szokott ilyen előfordulni? Gombokra nem reagál, előlap le fel re se változik semmi.
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Pioneer s420bt autorádióm. Össze van párosítva egy Samsung a22 5g telefonnal. Ha az autorádióra importált teledonkönyvből hívást kezdeményezek akkor kihangosítja a hívást rendesen, de ha a beprogramozott gyorshívással hívok, akkor a telefonon zajlik a beszélgetés. Mi lehet a gond? Telefon vagy a rádió a hibás? Mit kell beállítani, hogy jó legyen?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Pioneer MVT-420BT fejegységet, be is szerelték. Az a kérdésem, hogy ezen be lehet állítani, hogy a rádiónál írja a zenék címét, meg a traffi infót amit a korábbi rádióm mindig írt, ahol elérhető volt. Mit kell beállítani, ha tudja?
Másik kérdés, hogy ha Bluetooth on csatlakozik a telefon, akkor ha benyomom a waze t a telefonon, akkor a telón nem szól, de ha a rádió van kiválasztva a kocsin akkor a wazet ott sem lehet hallani, csak ha a Bt audiora állok át. Ezt nem lehet valahogy beállítani, hogy simán ha rádiót hallgatok, akkor a wazet is mondja? (Vagy a telefon mondja.) Vagy ezt csak az apllikációban lehrt megcsinálni, vagy ott sem?
És még egy kérdés. Az normális, hogy 15-20 on kell hallgatni sima nem hangos álláshoz? Korábban ilyen 6-12 n hallgattam mindig. Vagy valahol van benne valami halkító gomb, amit észre sem vettem?Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest