-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
válasz
desigo #29780 üzenetére
A javából
Ha tovább görgetsz az oldalain látni fogod mire képes.Nem tákol, nem barmol.
Azt írja:Itt Moszkvában gyakorlatilag helyben minden elérhető amit a föld bolygón gyártanak
Apróhirdetések nem semmik..Olyan fejek,erők stb.vannak hogy ihaly.. egy példa júl.26.-i zsír új
bontatalan Clarion Hx-D2 27000 rubel..jó persze soknak tűnik és nem is egy D3..de akkor is -
PiciPeti
őstag
válasz
desigo #28293 üzenetére
Én Lidl-ös töltővel jártam így, 6V alá merült akksit nem volt hajlandó 12V-ra tölteni. Azt csináltam, hogy rákötöttem egy másik akksit, rátettem a töltőt, elindítottam a töltést, és amikor felismerte h 12V-os, akkor levettem a "bikázó" akksit. Így át lehet verni az elektronikáját...
Amúgy arra a töltőre sokan panaszkodnak, volt aki 3-at is visszavitt.
-
k-feri65
senior tag
-
kavics325i
őstag
válasz
desigo #27845 üzenetére
Nekem másfél méter az rca kábel. Két pár van bent. Úgy alakult, hogy a kettőt meg kellett fordítani a két erősítőn. Egyből előjött a generátor zaj. Amíg haza értem kikapcsoltam a fejet. Otthon megálltam a kuka mellett és belehúztam. Ideiglenesen raktam be hanyagul egy másikat. Azóta nincs ilyen gondom
-
pps1
senior tag
válasz
desigo #27845 üzenetére
Az áramkörben van valahol gond. Nem jó valószínűleg a testelésed, annak ellenére, hogy jónak goldolod. Ha nem a biztonsági öv csavarjánál van, akkor helyezd át, csiszold fel és kend meg rézpasztával. Ha nem erősítetted meg az akksinál a testelést, akkor erősítsed meg. Ha nem ANL biztosítékod van (hanem AGU), akkor cseréld le.
És ha más minden jó, akkor töltsed fel az akksit, mert egy bemerült akku iy okozhat ilyent.
Zavarszűrő csak elfedi (ha elfedi egyáltalán) a zajt, nem szünteti meg.
-
Peti66
senior tag
válasz
desigo #27581 üzenetére
A kérdéses csak az,hogy a magas honnan indul. De, az igazából a kérdés milyen meredeken,mert ezt sokan
az aktív rendszert építők is kifelejtik.Ugyanis,kérem tisztelettel(Ne vedd most ezt magadra) EZ a terhelhetőséget csökkenti.Az összes váltó konstrukciónál.Mennél meredekebb,annál kevésbé terhelhető.
Én elhiszem,hogy itt a tavasz és meg kell vagdosni ezt azt...kertben, autóban stb...
-
pps1
senior tag
válasz
desigo #26095 üzenetére
Magas előtt van hangváltó?
Lehet hogy ha párhiuzamban kötötted 2 csatornára a 4 hangszórót, túlterhelted a beépített erősítőjét.
Megoldás lehet, ha a mélyközepeket a hátsó kimenetekre kötöd, vagy beszerzel egy erősítőt.Itt megint képbe jön a bekötésed, hogy ez a 4 hangszóró esetleg egy hangszóró szett-e, és hogy van-e hangváltója.
-
prmcsk
addikt
válasz
desigo #26051 üzenetére
Year / Model Reviewed: 2003 P3600 Alul látható és gondolom jó is...
-
Osynho
addikt
válasz
desigo #25889 üzenetére
Rx44 hídban, 325W. Most épp 80-on vágom, mert ideiglenesen gagyi az első szettem és fejről hajtom. Valamivel lejjebb lenne az igazi. Picit jobban eszi a wattokat, de van tartalék.
Eddig ugyanakkora gain állás mellett a fejen -1-2-es sub hangerőn használtam (-6-+6-g van a skála), most 0 körül hozza kb azt a hangerőt. Szóval nem vészes. Mondjuk viszonylag érzékeny is, 92db-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest