- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
baluka26 #32627 üzenetére
Kihangosítóhoz kell a mikrofon. Az énekhangom nem túl előnyös, így a karaoke-t hanyagolnám.
"Egyébként sem értem minek kell a beszédhangnak a hifiből jönnie, másrészről balesetveszélyes is vezetés közben telefonálni, kihangosítóval is, mert elvonja a figyelmet"
Azért kell onnan jönnie, mert így nem kell folyamatosan headsetet viselnem. Beülök a kocsiba, a telefon kapcsolódik automatikusan, ha hívnak, megszakítja a zenét és jelzi a bejövő hívást. E nélkül azt se venném észre, hogy csörög a telefon.
Szerintem ez még mindig kevésbé veszélyes, mint telefonnal a kézben hadonászni, arról nem is beszélve, hogy egy-két csekket is megúszok.
JVC mikrofonnal működik, szerintem rendelek egy 1 dolláros mikrofont Kínából és kész. A gyári mikrofon elég drága.
-
-
footy
addikt
válasz
baluka26 #27294 üzenetére
Kategóriákkal jobb minőséget kapsz, ha passzív ládát használsz külön erősítővel. Azonban a helyedben nem vennék ládát első körben legalábbis. Azt a pénzt amit az aktív ládára és annak kábelezésére szánsz, szánd inkább az első szettre és normális beépítésre, így lehet nem is fog hiányozni a láda. Én évek óta így használom és ha nem hallgatok masszívan rap-et vagy r'n'b-t akkor nem is hiányzik.
-Szerk-
Az első szettet is erősítőről érdemes hajtani, mert a fejegység végfokáról kevés mélyed és dinamikád lesz.
Tehát első körben jó első szett megfelelően beépítve, erőről hajtva. (Erőből vegyél valami régi 4csatis alpine-t és ha később mégis kell a láda akkor csak rá kell akasztani.) -
desigo
senior tag
válasz
baluka26 #27288 üzenetére
Én a céges autóba (caddy) nem akartam külön erősítő/sub kombót ezért régebben vettem egy
SAL XB-10/A-est amit egy éve használok.
Hangerővel nem volt gond de (gondolom a cső kialakítása miatt) nem az a szép mélyre menő láda.
Ezért egy hete vettem egy új Magnat Active Reflex 200A-t .Ez sokkal szimpatikusabb csak egy bajom van vele,hogy kicsi az egész puttonyt behangosítani.Egy személyautóba viszont megtámogatni az első szetteket nem lehet rossz.Most szerintem a csövet és a ládát is eladom és nézek valamilyen erősítő+ 25-30 cmes láda után mert kell a nagyobb hangerő a Caddybe.
-
pps1
senior tag
válasz
baluka26 #27237 üzenetére
Váltó benne van a szettben, nem kell külön megvenni.
Büdzsé kat mit takar? 30-40-ért van már használható 4 csatornás, pl Kicx, Mohawk, vagy akár KrügerMatz. 4 csatornás azért, mert akkor már az első szettet is arról lehetne üzemeltetni.
Ajtó szigetelést nem szabad elfelejteni, és a rendes kábelezést sem.
-
pps1
senior tag
válasz
baluka26 #27235 üzenetére
2 utas hangszóró szett = 2 db 16-os mélyközép, 2 db magas sugárzó és 2 db hangváltó.
[link]Szubból minőségre elég egy 25 centis reflex, vagy 30-as zárt. Persze ez mind felhasználó függő, érdemes párat meghallgatni. Használtan 15-20 körül van már használható.
Milyen erősítő lesz?
-
pps1
senior tag
-
baluka26
veterán
válasz
baluka26 #27227 üzenetére
Hozzátenném, hogy születésnapjára lehet meglepném egy fokkal értelmesebb hangszórókkal, de az sem borzasztó kategória, hanem max 20-30 ezer forint az egész autóra. (Van ennek egyáltalán értelme?)
Hifiben otthon vagyok azért, szóval gondolom ez még semmire sem elég (bár a kis dobozaim 20k-ért megesznek sok mindent reggelire
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest