- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompibest2
csendes tag
válasz
Illusion1010 #78498 üzenetére
Szia Rodolpho Baján elkészíti neked.
-
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #78500 üzenetére
Szia van Acoustic Research D1A38060 LS-Kabel 2 x 2,5mm² és cordial kábelen még itthon.
Az RCA kábelt kabeleket készíteném
Méretre ha lehet a Twingo ba nem megy sok méter ezért nem terkegetnem az 5 métert -
Speeedfire
félisten
válasz
Illusion1010 #78437 üzenetére
Anélkül is.
-
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #78377 üzenetére
-
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #78377 üzenetére
Eton audio System nekik volt dupla zárt flat ladajuk próbálj keresni hátha akad német shopban
-
Dr V
őstag
válasz
Illusion1010 #78375 üzenetére
Csináltass egy zárt ládát. Enyém is olyasmi, amit te szeretnél, 15L-es, benne egy Helix K10W.
Ha a mélynyomód alapvetően tetszik, át tudod rakni az új ládába. -
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #78358 üzenetére
Szia simán mehet a fejre is ha Meg van tapolva.
Ezt ki próbálom az S max ban abban van gyári AUX. -
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #77588 üzenetére
[link] ez egy jó szett szerintem
A blam bol nem tudom milyen opció van még -
Lusu
aktív tag
válasz
Illusion1010 #77580 üzenetére
Szerintem jó kis összeállítás. Az első szettben lesz fejlesztési lehetőség mert az erősítő többre képes mint amit a Blam ezen szettje megmutat. Ha van lehetőséged akkor optikázz, sok nyűg 3 pár RCA-t hátra húzni, drága a jó kábel, plusz ha zajosodik, stb. stb.
Már csak a beépítés legyen jó és utána egy hangolás
-
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #77559 üzenetére
kicsit lehidaltam a bolton
75 W RMS / 150 W max.,
95 dB (1W/1m),
2 Ohm (fejegységről is hajtható),
60-25000 Hz,eleg durva bar ketlem van 2 ohmos fejegyseg
olyan szettet nezz min 25mm magas legyen ne 19
-
Lite
őstag
válasz
Ez már 100x jobb kombó...
A szubon még egy picit javítanék, de a többi fain...
-
válasz
Ebből kimaradt a dsp
A fejegységben elég gyatra van
Bocs, látom DSP-s az erősítő
Nem szóltam
Viszont a hangsugárzók és a sub nagyon alsópolcos dolgok. Csodát ne várj ezektől -
válasz
Illusion1010 #77557 üzenetére
150-ből egy helix dsp 3s is kijön kis kedvezménnyel
Meg nézhetsz Blam hangsugárzókat, arra is lehet elég jó kedvezményeket kérni
-
sfknasty
aktív tag
válasz
Illusion1010 #77545 üzenetére
Ez most akár jó deal is lehet neked egy DSP-re. [link]
-
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #77553 üzenetére
Anno 1kw sub volt 1.4 kw erősítovel sq oldalon.az 1kw erősítő jól lineárisan beállítva kellő hangerőt szolgáltat és nem kell komaxolni őket
Egy pár mosconi steg vagy eton erősítő.Egy helix dsp.vagy tetszőlegesen választott jó minőségű.
Megfelelő hangszóró kábelek és RCA.egy tartalék aku hátra.maradjon dinamika mindig.
A hangszóró szett egy jó minőségű 4ohm 100w körüli.
A mély szekció lehet 25-30 cm egy jl audio pl.vagy B2 audió
Rengeteg lehetőség van ennyi pénz 💰 ből -
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #77551 üzenetére
Általában mostanában csak használt rossz erősítő t veszek
nem ebayen de német és osztrák oldalakon.
Ezzel az opcióval én boldogan elvagyok.
A javítást is megoldva.De ennyi pénzt én nagyon át gondolnek.
Jo tanács ne kapkodd el. -
troll81
addikt
válasz
1200 € kb anyibol elég sok jó használt komponens T lehet venni például ha használt is játszana.
A nem egyszerre vásárlás is jó opció.Használt cuccokat néztem itt pl 130.4 200€ 1000.1 250€
HELIX DSP Mini MK2 Neu & OVP ++
375
€
Ez kortekt kezdő szett lehetne. -
Lusu
aktív tag
válasz
Illusion1010 #77544 üzenetére
Leginkább azért mert ritka a használt piacon, aki megveszi általában meg is tartja
Amúgy amit néztél azok közül az ESX pl. egy nagyon jó cucc. A PG-ről is jókat hallottam, kár hogy csak 4 erősített csatornája van.
Na, helyes, ki is kell próbálni, aztán ha tudunk segítünk.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Illusion1010 #77547 üzenetére
Ez nem függ a kocsitól szerintem, át tudod menteni a következőbe. Amúgy bármit is írsz a duplájáért fognak neked ajánlani
-
sfknasty
aktív tag
válasz
Én a helyedbe apránként megvásárolnék mindent.Én is azt csinálom.Illetve mostanra megvan minden,csak a beszerelésre vár.Én ezeket vásároltam össze az elmúlt pár hónapban:
Audiocontrol D6.1200 DSP-s erősítő
Blam L165P komponens szett+LFR80 közép
Sundown Audio E12.V4 sub (500)W +75Liter sliccelt láda
Comfortmat Viper és Comfortmat Blockshot+Comfortmat Sofwave 15 rezgés és hangszigetelés. -
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #77541 üzenetére
Ha tényleg 500 K beletolsz akkor nagyon nagyon meg kell tervezni ennek elköltéset.
Mosoni 130.4 1000.1 helix dsp és egy kellemes első szettet néznék vagy dsp esetén van lehetőség hangszórót választani magas melykozeppel.
Egy jó szett az ami jelenleg nem vagyok képben. Vele.
-
Lusu
aktív tag
válasz
Illusion1010 #77539 üzenetére
Nem tudom mennyire olvasgattál vissza, de lehet az összefoglalóba is be lehetne írni, hogy ha veszel DSP-t akkor próbálj keríteni valakit aki tud segíteni a beállításban. Fülre megtalálni mi az adott hangsugárzó ideális lesugárzási tartománya, ezekhez megválasztani a keresztváltási pontokat, időkorrekciózni, 6x31 sáv EQ-t beállítani nem az a történet ami alapvető tudás, segédeszközök nélkül sikerülni szokott... És ezt most nem bántásból írom, csak azért, hogy utólag ne érzed kidobott pénznek a DSP árát.
Valamint az is egy átgondolandó döntés, hogy milyen DSP-t veszel. Mert már vannak 100 alatt is sok csatornával jó beállíthatósággal de elég gyatra hangminőséggel. Ezek nagyon jók arra, hogy az embert meggyőzze arról, nélküle nincs értékelhető zene az autóban
Vagy pedig a megnevezett 456K-ból veszel egy Helix V8-at plusz conductor, plusz esetleg BT modul. Ez egy olyan alapja lenne a zenének az autódban, amit egész biztos, hogy nem adsz el az autóval, évtizedes befektetés
De persze ez csak hardver, még sok más dolog függvénye a jó zenének egy autóban.
-
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #77539 üzenetére
Ha Így all a helyzet milyen zenét hallgatsz?
Ha minden benne az autóban teszteld!
Ez a problema fennt áll,nem tetszik valakitol kérj egy másik jobb minőségű erősítő t.tedd be .
Lehet sok pénzt megsporolsz egy ilyen mutatvánnyal. -
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #77537 üzenetére
Mennyi időre tervezel az autóval?
Ez a beépítes nem 2 napra szól.4-4.5 M a pozitív kábel .100A elhaszlsz tegyük fel vagy lehet többet.
Én inkább a 35mm voksolok.
Pót aku hátra? Az megint más felállás.. illetve szemmel látható összegtől válnal meg .
Ezt meg jól kell elkölteni H a vége jó legyen -
troll81
addikt
válasz
Illusion1010 #77535 üzenetére
Szia.
Miért pont ez az erősítő?
A csomagtartóba építkeznel?
A 25mm kábelt én 35 mm cserélem mindenképpen és inkább 2 külön fizikai erősítő.es dsp. -
Lusu
aktív tag
válasz
Illusion1010 #77473 üzenetére
Ha DSP akkor az Ahifi oldalán a Zapco DSP-Z8 IV AT most 40% kedvezménnyel van, szerintem 1 percet ne gondolkozz rajta. Ha veszel bele BT modult telefonról tudsz közvetlen streamelni még a fejegység is elhagyható. A jelenlegi kínai fejednek van koax kimenete? Mert ha igen és jól működik tartsd meg. Ha nincs és másikat veszel, olyat vegyél amin van koax kimenet, hangminőség szempontjából a legjobb alternatíva és akkor a BT modul sem kötelező.
Ha ajtóba kerül a hangszóró, szóba kerülhet akár Scanspeak, SB acoustics is, plusz érdemes szétnézni mit adnak használtan, micro precision, focal. Mélynyomó esetén ajánlott a zárt láda, kompaktabb méret, 25-30cm szerintem elég. JL, Focal, Helix, ha olcsón meg akarod úszni van egy 25-ös MB quart-om. Erősítőkből pedig szerintem valami használtat kéne találnod. Facebook csoportban épp a minap tett fel valaki rokikat és genesist, érdemes lehet megalkudni rájuk. És ha már itt tartunk az RCA kábeleket is kell méretre gyártani, akár magad vagy csináltatod. Ehhez nagyon jó alapanyag a Sommer Albedo mondjuk Rean dugókkal.
Végül a beépítést egy ilyen rendszernél már ne aprózd el. Úgy értem nyugodtan kérdezz, szívesen segítünk, akár fotó alapján, ne legyen csalódás az eredmény. És a DSP beállíttatására/hangolására is gondolj, szerintem erre a célra Kozák András lesz a te embered Pesten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest