- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Osynho
addikt
Azért szívás, mert a telefonon kell navigálni,nyomkodni, nem a fejen. Nem mehet közben a navi, ez nekem mondjuk eleve kizáró ok (kilépek belőle, számot váltok, majd vissza, vezetés közben). Továbbá rendes hanghoz jó minőségű DAC kell a telefonba, valamint jó minőségű kábel. 5e körl kapni hdd-ket, én bedobtam egy 320-ast és nincs több macera, nem dugdosok semmit sehova. A hifibe.
-
Bazsee71
őstag
Szerencsére nem mindenhol van ez így. Az igaz, hogy általában a hangerőgomb megnyomása egy menüt dob be, de az változó hogy mit. Pl. Alpine-nál (és ha jól emlékszem a volt Pioneer emnél is) nagyon jó a hangerőszabályzó, nagy tekerésre sem ugrik sokat, én személy szerint jobban szeretem ezt a megoldást, vezetés közben könnyebb megtalálni ezt a gombot, és egy mozdulattal variálhatom a hangerőt. A menüből magától visszaugrik, de szerencsére még nem nyomtam félre egyszer sem, egész jó konstrukció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest