- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzz89
újonc
Üdv!
Szintén 1-es fóka, de nekem szedán. Én tavaly használtan vettem egy Audison apbx 8 as2-t valahogy 70 ezer körül (az új árának a fele kb) Talán neten hirdetik még, de múltkorában fent volt egy 10"-os változatban is. Nézegettem én is használtam a kis Blaupunktot, mert az új ára irreálisan sok lett az utóbbi időben, hiába dicsérik sokan. 25-35 ezer körül még talán használtan én is vettem volna ha a közelben lett volna. Nem akartam nagy ládát, de valami értelmesebbet akartam. Egy kompakt jl-t elvittek előlem, igaz az nem is aktív volt.
Blaupunktot nem hallottam, de biztos nincs a közelében sem ennek. Nem rázza szét a kocsit ez sem (igaz nem is volt cél). 1din Kenwoodról hajtott első Focal komponens szett mellé került be, szerintem egész jól pótolja a plusz mélyet mellé. Egy ideig szerintem marad is így az egész, nekem elég. Szigetelés nincs (még...), talán az ajtó sorra kerül. Tükörháromszög magas beépítését is tegnap fejeztem be, a jobb oldali még hátra van...
Esetleg Nyíregyházán meg tudom mutatni egy plusz viszonyítási alapnak. -
-
Lite
őstag
A témában javaslom, kezdj el itt nézelődni, a leírásokból kiderül, mit hova ajánlanak inkább, ezt feltételezem, sokan összekeverik. Meg általában a maradék anyag kerül be ide-oda, ha az ajtóval végzett az illető (amivel rosszat ugyan nem tesz, de az a adott helyre lehet jobb megoldás is).
-
Ear001
addikt
Az STP az egyik legjobb márka. Viszont az egymásra rakott három réteg már egymas ellen dolgozik. Nagyjából minden agyagukhoz tartozik elég jó leírás, gyári ajánlás ,elsőre azt kövesd. Az ajtóba, ha felraksz mindent, akkor például már csak a térfogatcsökkentés miatt is más lesz a hang. Hangszóró mógött a rezgéscsillapítás a fontos akár spéci megoldásokkal, nagy felületen, mint a tető, az anyag merevítése tömeggel, meg lehet hőszigetelés is, doblemeznél zajt kell elnyelni, motortérben meg lehet hőszigetelés.
-
vasi89
őstag
Én ezt szoktam venni. Már vagy 3 éve akciós
DE itt a fórumon ezt szokták ajánlani.
Az a helyzet ha nem szigetelsz ilyen formában kb. akkor sokat nem fog érni. A polo-n én is csak az ajtó belsejét raktam tele de olyan hűde sokat nem számított. Habár az alapból elég zajos autó, így nekem kb 0ra kéne bontani egy normális szigetelés miatt, annyit meg nem ér.
-
vasi89
őstag
A fejegység bírni fogja, azért kell a jelszint átalakító, mert annak az a lényege h a hangszóró magas jelét átalakítja alacsony jelszintre ami meg lesz az RCA. Az aktív ládában pedig van erősítő így annak meg kell egy táp és ennyi. Az akku szerintem bírni fogja, nekem a poloban is 56 vagy 61 van most pontosan nem emlékszem és igaz egy kis pioneer erősítő van de ettől a ládától nagyobb teljesítményű. Eddig nem volt gond.
-
vasi89
őstag
a legegyszerűbb megoldás egy jelszint átalakító. Egy olcsó aktív mély és egy alap kábelszett. Habár 20as kábel nem indokolt ehhez a mélyhez de kábelből érdemes jobbat venni. Illetve tudom h ebben a csoportban az a pár aktív tag csak komoly rendszerben utazik de van akinek ez is megfelel.
-
Akkor enged el. Inkább egy új fej, erősítő, hangszórók, láda. Ez olyan 200k-ba meg tud állni, hogy az első ajtókat szigeteled.
Nekem így néz ki.
Pio 5900
Hertz ESK 165.5
Hertz DBX 25.3
Audiosystem erősítő.
Szigetelt ajtók + rendes kábel.Ha úgy van PiciPeti kollégával ved fel a kapcsolatot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest