Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
áhhh, konnektorokig nem
Az azért nagyon kemény lenne. Csak tálca, és az elosztók közötti főbb nyomvonalak és kábelek (50-es, 95-ös keresztmetszet felett). És persze erős, gyenge, automatika, tűz (utóbbi kettőt még ki kell rajzolnom). Amúgy ez csak most először fordult elő, hogy ezt így meg keleltt csinálnom (de igazából annyira tetszik a tervezőtársaknak, hogy már kértek Tőlem egy hotelra is egy ilyen szintű rajzot
)Hát, az árát nem tudom (ahol ezt csináltam ott alkalmazott vagyok), én is remélem, amit most kértek Tőlem hotelt saját vállallásba, arra még nem adtam árat. Azt sem tudom mit lehetne elkérni ezért

* igen, ütközés az van, már tárgyaljuk az idálisabbútvonalat, de kemény mérkőzés van

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Amazon
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az azért nagyon kemény lenne. Csak tálca, és az elosztók közötti főbb nyomvonalak és kábelek (50-es, 95-ös keresztmetszet felett). És persze erős, gyenge, automatika, tűz (utóbbi kettőt még ki kell rajzolnom). Amúgy ez csak most először fordult elő, hogy ezt így meg keleltt csinálnom (de igazából annyira tetszik a tervezőtársaknak, hogy már kértek Tőlem egy hotelra is egy ilyen szintű rajzot