- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
áhhh, konnektorokig nem
Az azért nagyon kemény lenne. Csak tálca, és az elosztók közötti főbb nyomvonalak és kábelek (50-es, 95-ös keresztmetszet felett). És persze erős, gyenge, automatika, tűz (utóbbi kettőt még ki kell rajzolnom). Amúgy ez csak most először fordult elő, hogy ezt így meg keleltt csinálnom (de igazából annyira tetszik a tervezőtársaknak, hogy már kértek Tőlem egy hotelra is egy ilyen szintű rajzot
)Hát, az árát nem tudom (ahol ezt csináltam ott alkalmazott vagyok), én is remélem, amit most kértek Tőlem hotelt saját vállallásba, arra még nem adtam árat. Azt sem tudom mit lehetne elkérni ezért

* igen, ütközés az van, már tárgyaljuk az idálisabbútvonalat, de kemény mérkőzés van

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az azért nagyon kemény lenne. Csak tálca, és az elosztók közötti főbb nyomvonalak és kábelek (50-es, 95-ös keresztmetszet felett). És persze erős, gyenge, automatika, tűz (utóbbi kettőt még ki kell rajzolnom). Amúgy ez csak most először fordult elő, hogy ezt így meg keleltt csinálnom (de igazából annyira tetszik a tervezőtársaknak, hogy már kértek Tőlem egy hotelra is egy ilyen szintű rajzot