- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
Kicsit utánnanéztem és elvileg megy a 2007 vistán. Nálam 1606 hibát ír ki hogy: sikertelen kísérlet a hálózati hely elérésére. Na most erre ezt találtam:
Hiba — 1606: A következő hálózati helyet nem sikerült elérni: ?:\MSOCACHE\
Oka
Ez a probléma akkor fordul elő, ha a felügyeleti telepítéskor a helyi gyorsítótárat (CDCACHE) használja. Ha például a következő parancs segítségével hajtja végre a felügyeleti telepítést, A jelenség című szakaszban leírt hibaüzenet jelenik meg:
msiexec /i az .msi fájl teljes elérési útja CDCACHE=2
Megjegyzés: A CDCACHE beállítás csak akkor érvényes, ha a felügyeleti telepítést a Setup.exe fájl segítségével végzi.Kerülő megoldás
A probléma megoldásához ne használja a helyi gyorsítótárat (CDCACHE), ha az Msiexec.exe programmal hajtja végre a felügyeleti telepítést.Csak az a bajom ezzel hogy nem értem ezt a kerülőmegoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged