Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
Kicsit utánnanéztem és elvileg megy a 2007 vistán. Nálam 1606 hibát ír ki hogy: sikertelen kísérlet a hálózati hely elérésére. Na most erre ezt találtam:
Hiba — 1606: A következő hálózati helyet nem sikerült elérni: ?:\MSOCACHE\
Oka
Ez a probléma akkor fordul elő, ha a felügyeleti telepítéskor a helyi gyorsítótárat (CDCACHE) használja. Ha például a következő parancs segítségével hajtja végre a felügyeleti telepítést, A jelenség című szakaszban leírt hibaüzenet jelenik meg:
msiexec /i az .msi fájl teljes elérési útja CDCACHE=2
Megjegyzés: A CDCACHE beállítás csak akkor érvényes, ha a felügyeleti telepítést a Setup.exe fájl segítségével végzi.Kerülő megoldás
A probléma megoldásához ne használja a helyi gyorsítótárat (CDCACHE), ha az Msiexec.exe programmal hajtja végre a felügyeleti telepítést.Csak az a bajom ezzel hogy nem értem ezt a kerülőmegoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged