- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
Kicsit utánnanéztem és elvileg megy a 2007 vistán. Nálam 1606 hibát ír ki hogy: sikertelen kísérlet a hálózati hely elérésére. Na most erre ezt találtam:
Hiba — 1606: A következő hálózati helyet nem sikerült elérni: ?:\MSOCACHE\
Oka
Ez a probléma akkor fordul elő, ha a felügyeleti telepítéskor a helyi gyorsítótárat (CDCACHE) használja. Ha például a következő parancs segítségével hajtja végre a felügyeleti telepítést, A jelenség című szakaszban leírt hibaüzenet jelenik meg:
msiexec /i az .msi fájl teljes elérési útja CDCACHE=2
Megjegyzés: A CDCACHE beállítás csak akkor érvényes, ha a felügyeleti telepítést a Setup.exe fájl segítségével végzi.Kerülő megoldás
A probléma megoldásához ne használja a helyi gyorsítótárat (CDCACHE), ha az Msiexec.exe programmal hajtja végre a felügyeleti telepítést.Csak az a bajom ezzel hogy nem értem ezt a kerülőmegoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest