- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyal
tag
Engem is zavar, ha a tükrön lóg valami, én a hátsó akasztóra tettem fel. (Sajnos meg kellett kötnöm ezt a kompromisszumot a lógós illatosítóval. A diffúzor hamar kifogy, a szellőző rácsom pedig olyan kialakítású, amire nem lehet feltenni.) Az ülés alatt abban az esetben érvényesül ,ha eleve erősebb az illat ,és gyakrabban fújod . Úgy működhet. A 200ml fújós illatokat és az ADBL-t kapásból kerüld el, azok nem erősek/tartósak. A Marco Martely lehet a befutó neked.
-
Mauzes
addikt
Ha lenne egy jól működő megoldás aminek tényleg természetes jó illata van tartósan, azt tökre adnám.
Amikor használtan vettem egy autót, hetekig nagyon jó illata volt és tök jó volt mindig beülni. Nem tudom, mitől, egy kék Wunderbaum lógott a tükrön, de szerintem nem attól. Ha én berakok egy Wunderbaum fenyőcskét, akkor inkább vegyszert érzek, mint jó illatot.
-
Mxrol
csendes újonc
Köszönöm! Én is a Muc-Off termékeket találtam amit kimondottan ilyen felhasználásra reklámoznak, de mivel BSD volt itthon ezért kipróbáltam és számomra megfelelő eredményt hozott úgyhogy öröm boldogság!
Viszont a krómozott felnikhez és a polírozott alu vázhoz milyen tisztítást javasolnátok? Érdemes a nagyárúházakban is kapható pl.: Prevent krómtisztító pasztát használni? Ha jól emlékszek még valamikor használtam úgy tizen pár éve hasonlót és nem volt rossz de ha lenne valami hatásosabb azt szívesen fogadom! -
footy
addikt
Valetpro Snowfoamot probaltam. A pontos aranyra nem emlekszem de rajta van a csomagolason. Meg kezi pumpabol fujva is elegjo lett a hab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest