Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt időben többet törődök az autó cicomázásával és összegyűlt pár kérdésem, amikben szeretném a segítségeteket kérni.
1. Nyáron a külsejéről az összegyűlt port-koszt elég jól lehozta a nagy nyomású mosó. A téli szmötyit viszont annyira nem akarta leszedni. Mivel érdemes előre befújni, ami fel tudja lazítani a szennyeződéseket? E célra lenne az előmosó és/vagy az aktív hab? Ha igen, akkor ezeket mivel tudom hatékonyan felvinni házi körülmények között? Létezik valamilyen kézi fújó, permetező eszköz?
2. Ahol nagy nyomásúval tudok mosni ott elég kemény a víz. Még ezekben a hideg téli napokban is hiába fújom le azonnal a vizet az autóról és kezdem tisztára törölni, mire végzek, itt-ott már fehér fátyolos/pöttyös/foltos marad. Van valamilyen csodaszer, amivel a mosás után át tudom törölni és könnyen feloldja a visszamaradt vízköves foltokat?
3. ADBL Ceramic QD-t használok, hogy a végén szebb, csillogósabb, vízlepergetőbb legyen a felület. Van-e esetleg ebben a kategóriában ennél jobb/ajánlottabb szer, amit érdemes kipróbálni?
4. Még sok évvel ezelőtt vettem "szélvédő nanobevonat" nagyobb kiszerelésben, ami mostanában fog elfogyni. Ugyanazt már nem lehet kapni és talán azóta már vannak újabb, jobb szerek is. Mit érdemes szerintetek a szélvédőn használni ilyen téren? ADBL-nél a Hybrid Glass Cleaner-t néztem, aminél hasonló hatást ígérnek.
Köszi szépen a segítségeket és a tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest