Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Gondoltam az Imprezát picit rendbe szedem holnap egy találkozó előtt, és gondolkodtam röprozsda eltávolításon. A kocsi oldalán valamelyik előző tulaj által felragasztott nagy (fólia?) matrica szett van, a Subaru rally logójával.
Kérdéseim:
- Felni tisztító (Aldis) alkalmas e erre, vagy ne kísérletezzek, ha nem tudom a PH értékét? (nem találtam a dobozon) Esetleg higítva vízzel?
- Műanyag lökhárítóra mehet e, vagy mi az amit már meg mar? "Marticát" leoldalá e, feljönne tőle?Amennyiben azt mondjátok ne erőltessem, akkor maximum egy nagyon finom egyhe claybarozást kap, miután alaposan elmostam, majd a végén a spricnis gyorswaxból.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest