Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
JSandor #48042 üzenetére
Két haverom is van, akik mindig benyalják az ilyen kifestő toll szarságokat! Megveszik és azután sajnálkoznak, hogy már megint átverték őket... (egyébként tényleg jók az ilyen kakitollak marketingjei...)
Szóval: én még nem találkoztam olyan kifestős mizériával, ami tényleg jó is lenne. Viszont Pesten a víztoronynál van egy festéküzlet, ahol kód és kártya alapján kevernek festéket egy teljesen körömlakkos üvegre hasonlító tégelybe, amiben ecsetke is van. (valószínűleg van még másfele is ilyen festéküzlet) Sőt lehet még hozzá vásárolni fültisztító pálcikára hasonlító pálcikákat "valamivel" a végén. Ezzel is ki lehet tölteni a mélyebb karcokat, kőfelverődéseket. Azután szintre csiszolás és lakkozás jöhet. Persze, koránt sem biztos, hogy első próbálkozáskor tökéletesre sikeredik, de éppen a héten láttam a leírt módon javított felületet egy rutinos ismerős kezemunkájaként! Szinte észrevehetetlenné lehet tenni a javítási felületet! Próbálkozni - gyakorolni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest