Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
JHONNY 79 #39144 üzenetére
Igen persze nagyon jó dolog hogy ilyen szépen tisztára megcsinálod, engem tényleg csak az keserít el hogyha jön egy esős idő akkor oda a belefeccölt munkának. De annyiból tényleg nagyon jó hogy a téli időszak alatt a só ami berágta magát mindenhova, azt így szépen ki tudod takarítani és a rozsdásodásra hajlamos alkatrészek korrózióját így lecsökkentsed.
1:100-ba szoktam hígítani, szépen letakarítja a szélvédőről a sok retket. Ha megnyomod a flakon alsó részét annyira hogy a felső kis rész megteljen, az pont 2.5L ioncserélt vízhez adagolandó. Volt hogy egy picivel többet adtam hozzá, de a gyári előírást tartottam be mindig. Amikor többet adtam hozzá, akkor nem vettem észre hogy jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-roller topik
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest