Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci6600GT
tag
Sziasztok!
S.O.S.! Kérlek segítsetek!
Van egy 1999-es évjáratú VW Polom, 1.4-es, amin épp most ment tönkre a termosztát.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy ez hol található ez pontosan?A választ előre is köszi!
-
laci6600GT
tag
Márciusban vettem a kocsit, azóta volt kerékcentírozáson az első két kerék, nem nézettem meg a futóművet...
Áhh, félreértesz...
...a kárpittal nem az a baj, hogy nem tudnám szétszedni, mert ha szét is jönne, akkor lehet h eltörnének a "bolhák", meg lehet h ráfizetnék....nem tom, lehet h bizonytalan vagyok. /meg kezdő is, ez az első autóm/A kartergázcsövet csak akkor sokalnám, ha jelentéktelen lenne, de ha ennyire fontos, akkor egyértelmű

-
laci6600GT
tag
Remélem h ki tudják javítani...

Még 2 valami, utána befejezem

1. Kartergázcső valami oknál fogva (sztem valami kidörzsölhette) elszakadt, az új 5 e Ft, amit "kissé" sokallok (egy darab csőért), máshogyan nem lehetne megoldani? olyan nagy szerepet játszik ez a motorban?
2. A kormányösszekötőnél a gumiharang elszakadt, elvittem a szerelőhöz, azt mondta h a gumiharag cseréje után a futóművet be kell állítani, ami +5 ft...ezt a gumiharangot szerintetek itthon is ki tudnám cserélni? (eltekintve a bolházástól
)...és utána elvinném a futóművet beállítani, mert olyan munkadíjakat felszámolnak... 
-
laci6600GT
tag
Köszi mindenkinek!

Akkor elviszem autószerelőhöz...
Még valami: a szélvédő nekem sajnos kapott egy kavicsot, nagyon faszául be is repedt, ahogy illik, kb egy diónyi nagyságú a repedés, azt még meg tudják javítani, vagy a másik?
és ha másik, akkor az mennyibe fog fájni?thx thx...
-
laci6600GT
tag
Isc: Nos, akkor mégegyszer: 3 csavar fogja a tükröt, 1-hez férek hozzá akkor, ha leveszem a háromszög alakú műanyagot, a másik 2-höz a kárpittól nem férek hozzá...

Dzsozi0öt: speciális kulcsot honnan tudok szerezni? ill egy új "bolha" mennyibe kerülhet?
-
laci6600GT
tag
fero02, Isc: Köszönöm a segítséget!

Háromszög alakú műanyagot le tudtam venni, 3 csavar fogja, az is igaz, de csak 1-hez férek hozzá
Kárpithoz nem nagyon értek sajnos...azt meg is néztem h a kartámasztónál le tudtam pattintani a műanyagot, 2 csavart ki is tudtam csavarni, de onnan sehova
-
laci6600GT
tag
Sziasztok!
Van egy 1999-es évjáratú VW Polom. A jobb oldali tükör valami miatt mozog a tükörtarró bakkal együtt. (azaz mindenestől) A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy lehetne meghúzni?
Le kell szedni hozzá a kárpitot is?A választ előre is köszönöm! ;)
-
laci6600GT
tag
Sziasztok!
Van egy 1.4-es VW Polo típusú kocsim.
Mi a funkciója a szívótoroknál kialakított csiga alakú kamráknak?
Ez gyári vagy valami más? :S
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Jura Ena 8 kávégép
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, megnézem!
...a kárpittal nem az a baj, hogy nem tudnám szétszedni, mert ha szét is jönne, akkor lehet h eltörnének a "bolhák", meg lehet h ráfizetnék....nem tom, lehet h bizonytalan vagyok. /meg kezdő is, ez az első autóm/
, Először megnézetem a szélvédőjavítóval 

)...és utána elvinném a futóművet beállítani, mert olyan munkadíjakat felszámolnak...