Új hozzászólás Aktív témák
-
laci6600GT
tag
Sziasztok!
S.O.S.! Kérlek segítsetek!
Van egy 1999-es évjáratú VW Polom, 1.4-es, amin épp most ment tönkre a termosztát.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy ez hol található ez pontosan?A választ előre is köszi!
-
laci6600GT
tag
Márciusban vettem a kocsit, azóta volt kerékcentírozáson az első két kerék, nem nézettem meg a futóművet...
Áhh, félreértesz...
...a kárpittal nem az a baj, hogy nem tudnám szétszedni, mert ha szét is jönne, akkor lehet h eltörnének a "bolhák", meg lehet h ráfizetnék....nem tom, lehet h bizonytalan vagyok. /meg kezdő is, ez az első autóm/
A kartergázcsövet csak akkor sokalnám, ha jelentéktelen lenne, de ha ennyire fontos, akkor egyértelmű
-
laci6600GT
tag
Remélem h ki tudják javítani...
Még 2 valami, utána befejezem
1. Kartergázcső valami oknál fogva (sztem valami kidörzsölhette) elszakadt, az új 5 e Ft, amit "kissé" sokallok (egy darab csőért), máshogyan nem lehetne megoldani? olyan nagy szerepet játszik ez a motorban?
2. A kormányösszekötőnél a gumiharang elszakadt, elvittem a szerelőhöz, azt mondta h a gumiharag cseréje után a futóművet be kell állítani, ami +5 ft...ezt a gumiharangot szerintetek itthon is ki tudnám cserélni? (eltekintve a bolházástól
)...és utána elvinném a futóművet beállítani, mert olyan munkadíjakat felszámolnak...
-
laci6600GT
tag
Köszi mindenkinek!
Akkor elviszem autószerelőhöz...
Még valami: a szélvédő nekem sajnos kapott egy kavicsot, nagyon faszául be is repedt, ahogy illik, kb egy diónyi nagyságú a repedés, azt még meg tudják javítani, vagy a másik?
és ha másik, akkor az mennyibe fog fájni?thx thx...
-
laci6600GT
tag
Isc: Nos, akkor mégegyszer: 3 csavar fogja a tükröt, 1-hez férek hozzá akkor, ha leveszem a háromszög alakú műanyagot, a másik 2-höz a kárpittól nem férek hozzá...
Dzsozi0öt: speciális kulcsot honnan tudok szerezni? ill egy új "bolha" mennyibe kerülhet?
-
laci6600GT
tag
fero02, Isc: Köszönöm a segítséget!
Háromszög alakú műanyagot le tudtam venni, 3 csavar fogja, az is igaz, de csak 1-hez férek hozzá
Kárpithoz nem nagyon értek sajnos...azt meg is néztem h a kartámasztónál le tudtam pattintani a műanyagot, 2 csavart ki is tudtam csavarni, de onnan sehova -
laci6600GT
tag
Sziasztok!
Van egy 1999-es évjáratú VW Polom. A jobb oldali tükör valami miatt mozog a tükörtarró bakkal együtt. (azaz mindenestől) A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy lehetne meghúzni?
Le kell szedni hozzá a kárpitot is?A választ előre is köszönöm! ;)
-
laci6600GT
tag
Sziasztok!
Van egy 1.4-es VW Polo típusú kocsim.
Mi a funkciója a szívótoroknál kialakított csiga alakú kamráknak?
Ez gyári vagy valami más? :S
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged