Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Teher motoroknál pl hűtik a dugattyúkat , elég pici fúvókákon keresztül , az olajnyomás tehernél nem ritka a 6-7 bar , az szerintem már töri az olajat elég rendesen .
A 20 vagy 30 ezres cserék miatti motorgondnál én nem zárnám ki , hogy a szervizben nem a megfelelő olaj került a motorba , az itteni citroen szervizt ismerve szinte biztosra mondanám .
Egyébként én is láttam olyan toyota dyna motort , ami 60 egynéhány ezernél szétesett /kikönyökölt/ , csak kiderült , hogy tudtak bele szerezni "szuper" olajat ami kibír 100-at is, csak azt felejtették el , hogy nem ebben a motorban . 450-ért sikerült is szerezni egy fűzött blokkot , megérte .
Nekem is megy a két corolla , mindkettő 200 felett , 10000-ként olaj - szűrő csere , most éppen shell 15W40-es olaj , ennyi . Nem szabad túlértékelni az egészet , a gyárakban az a sok mérnök csak nem hülye . Az iveco meg az1,2 milla alatt megkereste az árát a felújításnak , igaz gondolom ez nem a 6000 ccm körüli motor , azok közt elég soknak 500-700 ezer között eltörik a főtengelye .
Ivecoban is a 2,8.as motor egy régi daily-ben 680 ezer volt , egy másikat meg 140-ezernél fel kellet újítani /igaz ez az olaszokra jellemző , mármint a nagy szórás/ .
Olajcserénél szerintem annyi a lényeg , hogy be kell tartani a gyári intervallumot és a minimum minőséget , akkor bírniuk kell . Az viszont tény , sokan azért cserélik sűrűbben , mert ő "sportosan" megy a kocsival , csak közúton ezt hogy lehet elkövetni azt nem értem , mert egy-két-három lámpás "rugatás" meg "visszahárom" előzésnél az még igen messze van a sportosságtól , de az ő dolguk .
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyúrósok ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest