Aktív témák
-
cornelius
tag
Itt van egy érdekes jelenség, amit nem értek:
Adott egy audio CD amit lemásoltam (Easy CD Creator 4.0) és eléggé meglepő módon az anyag visszahallgatva teljesen másképp szólt mint az eredeti. Sokat vesztett a hangerőből és a dinamikájából is a másolt anyag. Füllel jól hallható a különbség. (Természetesen az eősítő, CD lejátszó és minden egyéb ugyanaz.)
Na most én ezt nem értem. Hogy lehet egy digitális anyag másolásánál minőségromlás?
Aztán itt van ez az EAC progi, ami szintén megemlíti, hogy ez bizony lehetséges sőt még százalékos értékeket is kiír a peak levelre. Ez mi szösz ?
De a lényeg: Lehetséges egyáltalán tökéletes másolat? Ha igen mivel, melyik progi garantálja az abszolút tökéletességet?
Vagy talán a CD-R lemez anyaga befolyásolja az egészet? Mert lehet kapni TDK Audio CD-R -t is, persze sokkal drágábban, mint a normál CD-R -t.
Egyébként egy mezei Princo CD-t használtam másolatra és érdekes módon eddig ennél az egy CD-nél tapaszatltam csak a hangzásban különbséget.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Formula-1
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Napelem
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest