- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Halló!
Most cseréltem le az audigy 1-emet 2-esre. Szerencsére volt nálam kölcsön egy philips acoustic edge is, van némi összehasonlítási alapom (meg jól összebarmoltam a windows driverileg :) ).
A lényeg, hogy ha a 3 kártyáról beszélünk, azt meg kell mondani, hogy a legszebb hangja a philipsnek van, attól egy kicsit lejjebb van az audigy 2, az alatt az 1. Ami miatt mégis az audigyt válaszottam, az a hozzá adott szoftverkörítés, és a játékok teljes EAX támogatása (ez a philips kártyán nem volt 100%-os).
Mondjuk egy logitech Z640-es 5.1-es hangfalszettem van hozzá, a kéthangszórós dzsunka hangfalrendszerhez szvsz bőven elég egy olcsó pci-os hangkártya, esetleg egy live (de még az alaplapi is megteszi, ha újabb). Akinek meg számít a hang, az vegyen audigy 2-t, vagy egy philipset. -
Tomhud
csendes tag
Én is OEM vettem egy Audigy2-t. De nekem gyári driverem van! Honnan szedtétek az újat? Nekem a Creative valami AutoUpdate-et akart a weblapjukon...
Jahérdekesség! Neketek is azt írja ki a volume control-ban és a settingsben, hogy ''SB Audigy [D400]''? Nincs odaírva, hogy 2! De tuti az van benn!!! És a 6.1-et is be lehet rajta hozni. Mindenkinek ilyen? -
Atlantis
veterán
Miket nem mondasz.
Szvsz a driver-problémát leszámítva nagyon jó az Audigy 2. Magas hangerőn is torzítatlan hangot ad ki, szerintem jó a AD/DA dekóder. Remek funkció rajta a zajszűrés, régi, digizett felvételek visszajátszása olyan, mintha először hallanád. DVD-nél is gyönyörű. Szóval hangminőségre nincs panasz, bár nem állítom, hogy a legjobb.
Ja, és én is csak egy Genius ''köpőcsészén'' hallgatom, még ha nem is csak 2000Ft.
Már nem azért: de szerinted melyik jó hangkártya?
Más: aki profi minőségben akar zenét hallgatni, ne keverje bele a PC-t. Számítógépen ez (sajnos) nem lehetséges. -
Terrayon
tag
Ezt jól megaszontam.
-
Terrayon
tag
Még annyit hogy nagyon szépen szólnak a 48khz-es dolgok. Általában ez csak paraszvakítás hogy a 2000 Ft.-os Genus vagy Azona köpőcsészéhez Audigyit veszünk és hirtelen gyögyörű lesz a hang. De még a komolyabb HI-FIs cuccoknál sem lehet igazán észrevenni a különbséget, csak a nagyon komolyaknál.
-
Terrayon
tag
Én is Audigy vagy Audigy2 -es hangkártyát akartam venni de annyi gondot hallottam róla hogy letettem róla. Szerintem egy átlag felhasználó amúgy sem használná ki a 96khz-es vagy 192khz-es mintavételi frekvenciát. A játékok maximum még 48khz-en mennek az mp3-ak pedig 44khz-es cd-ről lettek butítva vagy jó esetben ugynazt adja vissza de ez még mindig csak maximum 48khz!!! A 96khz-et csak dvd film vagy audio hallgatásakor lehet kihasználni és megfelelő erősítővel valamint jófajta hangszóróval. Szóval ha valaki Audigy hangkártyát vesz vagy megvannak neki ezek mind, vagy feleslegesen fekteti bele a pénzt a kártyájába.
-
jzola
tag
kicsit kezd elegem lenni a creativeból, veszek egy kártyát ááááá már kicsit bánom hogy megvettem.. ráadásul OEM ként és nem emgy normálisan!
-
jzola
tag
tudom hülyeség amit mondok de oylan mintha nem lenne ''''bemelegedve a kártya'''' bár elég hülyeség de iylen a szitu
-
jzola
tag
nos a ujra raktam az xp t ugyanazt cisnálja ha bekapcsolom a gépet tehát simán... akkor nincs hang a jobb hátsón ha ujra indítom akkor müxik, de ha kikapcsomolm tehát nincs áram allatt(csak sima kikpacs) semmi és ujra be akkor se megy a jobb hátsó!! nem vágom ??? nem lehet hogy nem driver hanem hardware hiba ez?
-
aluser
tag
Audigy2 Platinumhoz honnan lehet drivert, programokat letölteni? WinXp Pro Hu-hoz.
-
bbbazsY
csendes tag
Én is Audigy2t vettem, OEM, szintén, leszedtem régi Driver, fel új, és ment rendesen (XP)!
A füllhallgató itt is gáz, hosszabbítóval csak úgy lehetne, hogy 3mal, összevannak ''kötve'' a Philips vezetékei ! (Különben állat hangfal, pici és kegyetlen!) -
TheOne
csendes tag
Hi All!
És az Audigy1 WinXP Pro problémára létezik már valami szabványos (Kxproject, mindenféle driver nem) megoldás??? -
Polesz
addikt
válasz
BlitzKrieg #11 üzenetére
Akkor kxproject neked is ;]
-
BlitzKrieg
tag
Audigy? Na avval én is szopok rendesen.
-
ATI
senior tag
én anno vettem egy 3m-es hosszabbitó kabélt a fülhallgatómhoz, így azt dugom be a hangkariba, és a hosszabító végén dugdosom át a hangfalat és a fülhallgatótat. sztem egy eccerű.
-
Break
senior tag
Milyen Audigy2 ? : ''sima'' , Platinum, Platinum Ex ?
-
jzola
tag
hi nos 2-3 napos! az audigy 2 m de egyből gondok vnnak vele, méghozzá bekapcoslom a gépet és akkor az 5.1 ől nem szol a jobb hátsó, na most rájöttem ha ujra indítom akkor midn1 ik szól, de ez igy elég kényelmeten kibekapcsolgatni, nem tudjátok miért van ez, az biztos hogy a hangcucc Terratec homearena 5. 1 nem lehet szar, mert annak mennie kell.
na segítsetek nékem.
a driver t meg egyebeket hiába frissítem!!!!!
ja és +kérdés, sajna a terratec en nincs fejhalgató baszás kimenet ezért a hangkarin kéne dugdosgatni mindíg, de nem tudnátok hogy oldjam meg a leg1x bben, mert gép kicsit távolabb van tőlem és midníg átdugni meg ezek nem kényelmes.
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest