Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Ugyan már nem mai gyerek az egyik kártya sem, de olyan kérdések merültek fel bennem, amire még egy fórum topicjában sem találtam választ. (Ha benne volt esetleg, akkor pedig erkelülte a figyelmemet + itt a topickereső még mindig nem műxik...)
Kitalálható hogy e két kártya között vacilálok, amelyek közül a választott egy aktív 5.1-es cuccot hajtana meg.
Mindegyik kártyának van előnye, hártánya, de én most nem is ezzel foglakoznák hanem...
A Terratec kártyán van lehetőség a microfon bemenetet, fejhallgató kimenetre kapcsolni. Ez nagyon jó, erősen szükségem lenne rá.
Az Audigy 2-nél tudtommal nincs ilyen lehetőség. Vagy van esetleg?
(A platiniumon tudom a kiegészítő kütyün van ilyesmi -erősített fülhallgató kimenet -, de az nem ér meg nekem dupla árat)
Ami viszont nagy gondom a Terrateccel kapcsolatban, hogy a driverrôl látott képek alapján, nem láttam crossover freki állító csúszkát. Ez viszot gond lehet, kérdés hogy tényleg nincs e ilyesmi vagy csak nem láttam? (csak képeket láttam, tehát előfodulhat hogy van olyan fül ahol ez állítható. )
Szóval a két kérdés összefoglalva:
1, OEM Audigy2-nél van-e lehetőség microfon bemenet/fülhallgató kimenet kapcsolásra?
2, Terratecnél crossover freki állítható e?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest