-
Mobilarena
Audacity - hangszerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
A képen szereplő sötét részt szeretném elmenteni úgy, hogy az első és hátsó része ne maradjon meg: [link]
Ezt hogyan tudnám megcsinálni?
Audacity 2.1.3-as verzió van fent. -
makoss
veterán
Háát már kinlódok vele egy jóó ideje, nem mondanám hamar feladásnak
B*szhatom ha alapból nem viszi, és érdekes, hogy többnyire a vezérlőpult hangok résznél kell állítani.
No meg ha ott leveszem az U7-ről, egyből nem szól
Majd ha haza megyek megnézem, de szerintem annál is ez lesz....(#306) gojko.m: Ezt szajkóztam én is az elején, ha van rajta Rec gomb és úgy van beállítva, akkor vegyen fel!
Linket tudol a AIMP-ről?
Köszi! -
makoss
veterán
Háát most érdekes dolog történt, mind a lejátszó, mind a felvevőt átállítottam Line 1-re, és felvett elég türhető minőségben!
1 hátránya van, betyár nem hallok belőle semmit felvétel közben
Csak utánna, hogy felvett, de így értelmetlen az egész, mivel nem hallom a számot amit felveszek, no meg nem hallom azt sem, mikor lesz vége
hihetetlen fos ez -
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy jó online rádiócsatorna megadance rádió néven, és vannak mikor elég jó zenéket adnak.
De szeretnék belőle felvenni saját használatra, de az Audacity-vel a felvétel minősége olyan mint a Sokol rádió zárt dobozból szólna iszonyat torzítva
Mi a trükk, mit kell beállítani, hogy jobb legyen a minősége?
Próbáltam a win beépített rögzítőjét de ua a helyzet
Köszönöm! -
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #240 üzenetére
Okés, köszi!
....így jó
Majdnem feltettem a sony sound forge pro 11 progit amit a haver ajánlott, csak annak úgy tudom angol a kezelő felülete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged