- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
senszey
csendes tag
sziasztok!
koszi a segitseget. par napja meg azt hittem nagyobb feladat lesz ez, mert sehol sem lattam konkretan... nekem viszont volt egy proci, amihez vettem egy lapot, es kellett volna egy haz is. aztan volt benn apam cegenel egy haz, ami ki volt belezve (se tap, se ez a lapka, meg meg par csavar is ki lett szedve)... meg egy masik, aminek majdnem a eljes hatlapja ki lett veve (ez + ahol kartyak kibujnak)...
gondoltam ha mas nincs, akkor egy lemezbol megcsinalom magam, azert gondoltam a rajzot.
aztan az egyik szervizben kaptam 100ert egy alkalmas darabot (mint ez a fenti). majd jobban korbeneztem az irodaban, es az egyik gep dobozaban megtalaltam amit a hazhoz adtak, ami szinten jo volt, szoval most megoldottak a problemak.
azert mindent koszi
A. -
senszey
csendes tag
azert irtam tobbes szamot, mert tobb fele van, de azon belul elegge hasonloak.
ma kerdeztem egy boltba, azt mondtak alaplaphoz adjak, de hazhoz is szoktak idonkent. na most a felesleg altalaban a szemetben vegzi. nalam is vegezhetne 1-2 darab....
A. -
senszey
csendes tag
hello!
tudjatok az ATX hazak hatuljan az I/O kivezeteshez van egy sablon, amit be lehet pattintant / odafeszul / beepitett... tobbfele alaplap van, aztan tobbfele ez a lapocska is.
tud vki pontos rajzot ezekrol?
A.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest