- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Aki nem ilyen szerencsés, vagy dekorálni akarja a háza hátsó felét, az vegyen egy darab kartonpapírt. Létezik ezüst, arany, és még kb 12 féle színben, A1-es méretben. (A Tescoban 239-289Ft színtől függően.)
Ha van egy minta -ami lehet egy másik alaplap ATX-es hátlapja is, csak akkor a csatlakozókat kell ide-oda eltologatni a megfelelő távolsággal-, akkor rá lehet rajzolni, tapétavágóval kivágni, és máris megvan a hátlap. (Esetleg kell még 2 kicsi csavar+ anya)
A hét végén csináltam egy ilyet használt Asus alaplaphoz. -
senszey
csendes tag
sziasztok!
koszi a segitseget. par napja meg azt hittem nagyobb feladat lesz ez, mert sehol sem lattam konkretan... nekem viszont volt egy proci, amihez vettem egy lapot, es kellett volna egy haz is. aztan volt benn apam cegenel egy haz, ami ki volt belezve (se tap, se ez a lapka, meg meg par csavar is ki lett szedve)... meg egy masik, aminek majdnem a eljes hatlapja ki lett veve (ez + ahol kartyak kibujnak)...
gondoltam ha mas nincs, akkor egy lemezbol megcsinalom magam, azert gondoltam a rajzot.
aztan az egyik szervizben kaptam 100ert egy alkalmas darabot (mint ez a fenti). majd jobban korbeneztem az irodaban, es az egyik gep dobozaban megtalaltam amit a hazhoz adtak, ami szinten jo volt, szoval most megoldottak a problemak.
azert mindent koszi
A. -
zLegolas
őstag
Van belőle n+1 féle, totál alaplapfüggő! Úgy is mondhatnám, hogy qrva nehéz lenne 2 egyformát találni...
-
senszey
csendes tag
azert irtam tobbes szamot, mert tobb fele van, de azon belul elegge hasonloak.
ma kerdeztem egy boltba, azt mondtak alaplaphoz adjak, de hazhoz is szoktak idonkent. na most a felesleg altalaban a szemetben vegzi. nalam is vegezhetne 1-2 darab....
A. -
senszey
csendes tag
hello!
tudjatok az ATX hazak hatuljan az I/O kivezeteshez van egy sablon, amit be lehet pattintant / odafeszul / beepitett... tobbfele alaplap van, aztan tobbfele ez a lapocska is.
tud vki pontos rajzot ezekrol?
A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest