- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lett ez rossz, legalábbis engem a sztori és a hangulat kárpótol az esetlen harcrendszerért, szeretem a nyomozós, felderítős játékokat. Kellemes a kontraszt a madárcsiripelős brit táj és a barlangok, bunkerek sötét hangulata között. 4k-ban kimaxolt grafikával pedig valóban szép játék a mai felhozatalban. Az mondjuk elég zavaró, hogy folyamatosan nappal van - legalábbis eddig még csak nappal volt, nem mozog a nap a pályáján. A harcrendszer nagyon kis kecske, de ezt el tudom neki nézni. A leírások alapján 9 óra a főszál és 25 óra, ha minden kő alá benézel, de én most tartok 30 óránál és még csak most értem a börtönbe, szóval alsó hangon egy 50 óra kinéz a játékból érzésre. Oké, én a Witcher 3-at, Cyberpunkot is alsó hangon 200 óra alatt szoktam kitolni a DLC-kkel. Ja, igen, és kicsit hiányzik fotómódban a beépített screenshot készítése.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest