- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
Az Atlas Fallen-t legalább végigvittem mert láttam benne valamit, de ez az Atomfal a 20 perc videóból amit megnéztem róla még ingyen sem kategória.
-
Végül közel 40 óra lett a vége, 3 befejezést vittem végig - a többihez nagyon sokat kellett volna visszamenni a sztoriban. Nem volt rossz, jó volt a sztori, a hangulat, majd még idővel szerintem végigjátszom újra.
-
-
Nem lett ez rossz, legalábbis engem a sztori és a hangulat kárpótol az esetlen harcrendszerért, szeretem a nyomozós, felderítős játékokat. Kellemes a kontraszt a madárcsiripelős brit táj és a barlangok, bunkerek sötét hangulata között. 4k-ban kimaxolt grafikával pedig valóban szép játék a mai felhozatalban. Az mondjuk elég zavaró, hogy folyamatosan nappal van - legalábbis eddig még csak nappal volt, nem mozog a nap a pályáján. A harcrendszer nagyon kis kecske, de ezt el tudom neki nézni. A leírások alapján 9 óra a főszál és 25 óra, ha minden kő alá benézel, de én most tartok 30 óránál és még csak most értem a börtönbe, szóval alsó hangon egy 50 óra kinéz a játékból érzésre. Oké, én a Witcher 3-at, Cyberpunkot is alsó hangon 200 óra alatt szoktam kitolni a DLC-kkel. Ja, igen, és kicsit hiányzik fotómódban a beépített screenshot készítése.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
futo001
senior tag
Köszönöm, mindenképpen ránézek.
-
GodGamer5
addikt
Szegény ember Falloutja...
Több ponton is szenvedősen frusztráló a játék, de a hangulata és a grafikája elég jó lett. -
futo001
senior tag
Nekem tetszik, pont az egyszerusege es az atmoszfera miatt. Mar elegge untam az agyonbonyolitott jatekokat, ahol mindent elore kell tervezni, gyujteni, atalakitani nem beszelve a millio gombkombinaciorol. Este kicsit kikapcsolni nagyon jo, de ha nincs sok orad ra akkor is tudsz haladni vele.
1-2 honapja hallottam rola eloszor itt, nem is kellett sokat varnom igy a megjelenesre. Lehetne tobb mellekkuldetes. -
BoneDragon
veterán
Várható volt, hogy elég gyenge eresztés lesz ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezek a fránya atomfizikusok csak nem bírnak magukkal: egy kísérletük után Anglia jókora része radioaktív felhő által sújtott, lezárt zónává alakult – amelynek sorsát mi határozhatjuk meg!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest