- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végül közel 40 óra lett a vége, 3 befejezést vittem végig - a többihez nagyon sokat kellett volna visszamenni a sztoriban. Nem volt rossz, jó volt a sztori, a hangulat, majd még idővel szerintem végigjátszom újra.
-
Nem lett ez rossz, legalábbis engem a sztori és a hangulat kárpótol az esetlen harcrendszerért, szeretem a nyomozós, felderítős játékokat. Kellemes a kontraszt a madárcsiripelős brit táj és a barlangok, bunkerek sötét hangulata között. 4k-ban kimaxolt grafikával pedig valóban szép játék a mai felhozatalban. Az mondjuk elég zavaró, hogy folyamatosan nappal van - legalábbis eddig még csak nappal volt, nem mozog a nap a pályáján. A harcrendszer nagyon kis kecske, de ezt el tudom neki nézni. A leírások alapján 9 óra a főszál és 25 óra, ha minden kő alá benézel, de én most tartok 30 óránál és még csak most értem a börtönbe, szóval alsó hangon egy 50 óra kinéz a játékból érzésre. Oké, én a Witcher 3-at, Cyberpunkot is alsó hangon 200 óra alatt szoktam kitolni a DLC-kkel. Ja, igen, és kicsit hiányzik fotómódban a beépített screenshot készítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest