- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
christprhrdv
tag
válasz
El Tebe #1028 üzenetére
Webmin nagyon állat, van linuxrouter.org is ha jól emlékszem a címre, de az ugyanaz, csak szebb felületet akartak neki, de inkább csúnyább lett...
De ezzel sokmindent meglehet, WebUi-n keresztül telepíti a modulok 80%-át, és ott írja is a telepítés terminál ablakát, és már állíthatod is be...
nekem nagyon bejött!
-
christprhrdv
tag
válasz
El Tebe #1026 üzenetére
Értem.
Én is egy olyan rendszert szeretnék, ami nincs tele mindennel. Grafikus felület legyen, böngészőt / OpOffice-t én majd felteszem, meg a lényeg a WebMin.
Én mindent ezzel állítok be, Samba, Dhcp, DNS FTP szerver, és nagyon jó WebUI van hozzá. Kicsi tűzfal-irogatás, meg 10 perc telepítés és kész a Linux-os router.
Etch-ben van olyan csomagkezelő, mint Ubuntuban (Synaptic vagy mi a neve...)?
Mert azért jól jön, h ne kelljen parancssorból telepítgetni a progikat...
-
christprhrdv
tag
válasz
El Tebe #1017 üzenetére
És miért épp az Etch-et választottad?
Tud vki még olyan Linux-ot ajánlani, ami stabil, de azért alap progik rajt vannak (épp ezért volt jó ubuntu: OpOffice,FireFox, ... stb rajt van). Kicsi CPU igényű, gyorsan boot-ol és nem fog nekem mindig lefagyni!?
Bár Ubuntu is Debian alapú, azért bizt van különbség mindegyik közt...
Ja, az sem baj, ha magyar, de nem követelmény...
-
duffbeer
őstag
Ezen már én is merengtem, hogy veszek teszemazt egy atomreaktort otthonra és én azt mondom, hogy RAID 0+1 + 16 magos proci 32 giga rammal, és bizony szükségem lesz egy őskövület floppy meghajtóra, ha használni szeretném, ami iszonyat lassú, nem megbízható és egy lemeznyi adatot jelenlegi netemmel 0.4 sec alatt töltök le a netről optimális körülmények között. USB meghajtóról nem telepíthetem a drivereket, de USBs floppyról igen... Kicsit nevetséges nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Wise (ex-TransferWise)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-6400
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest