- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
Árban is meg belső felépítésben is szerintem ez a netbook elég közel lesz az MSI Wind U115-höz. Ott pedig nem gond hasonló üzemidő. Véleményem szerint úgy fél év múlva jönni fog a 2. generációs Moorestown utód, akár ebből a Nokiából, akár az U115-ből ahol még hosszabb üzemidők lesznek a sokkal hatékonyabb energiakezelésnek köszönhetően.
-
Kell hogy legyen, mert 12 óra üzemidőt ígérnek. Hasonló kell hogy legyen mint a 1101-es eee-k belseje, ami ma még kevésbé gyakori. Csak pc/laptop hír nem értem miért a mobilos részlegen szerepelt (értem hogy nokia, de mobil != nokia), illetve kár hogy csillió-billió ft lesz az ára. Pedig ez a fajta "egyszerű de nagyszerű" design jobban bejön az asus által most erőltetett "omg its seashell" designál.
-
marcias
őstag
Valóban, ahogy Alex is mondja, a World nekem lassú. Most egyébként egy P3-as teljesít szolgálatot, egy retail fusi gépben, nagyon csendes, halk, de 50W-os fogyasztása miatt 24/7-ben ezt még nem merem üzemeltetni (megjegyzem, azért ez a fogyasztás nem rossz..). Hamarosan egy hálózati médialejátszó is lesz az otthoni hálózatban, és azt is a kis szerverkém fogja ellátni filmekkel. Arról még nem sikerült tájékozódnom, hogy az asus o!play igényli-e a hd anyagok előfeldolgozását, mert ha igen, akkor a 2magos Atom is kevéske lehet (bár egyelőre csak 720p-s anyagaim vannak).
Nekem adattárolásra a HDD tökéletes. A legfontosabb adataimról pedig dupla (manuális) másolatot készítek, ami egy 44gb-os mappa. 1 copy a gépemen, és 1-1 a szerver két vinyóján. A filmekről, zenékről pedig nem akarok 2 változatot csinálni. Majd ha lesz 1 terrás vinyóból kettő, akkor esetleg. Mellesleg, van már a gépben egy 2 satát kezelő raid vezérlőkártya, PCI-ba illeszkedő, szóval az elvileg tudna raid-et létrehozni.
NAS nálam az ára miatt szóba sem jöhet. Ilyen Atomos alapon árban verhetetlen a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Eredeti játékok OFF topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest