- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én egy kis HTPC -t szeretnék majd építeni szüleimnek minimális gányolással max. 30-40 k-ért, de ezzel lehet én is ugrok egy generációt, mert a jelenlegi Atom mellé társítani kellene egy HD képes PCI -os kártyát hogy ne legyen semmilyen videóformátummal se gond, ezt viszont már nem biztos hogy elbírja szuflával, árban pedig gyakran drágábbak mint az egész lap (egyébként sem látnám hogy lenne S-Video vagy kompozit TV kimenet az Atom -os lapokon, de az LCD TV -k irányából DVI sincs). A másik pedig hogy a csendes tápok és ITX házak ára nem valami olcsó, ezért is kérdeztem feljebb azt a Foxconn házikót, mert az még jól is néz ki. Optikai meghajtó nekem nem igazán volna fontos bele, mert úgy is rá lenne kötve a lokális hálózatra így bármikor azt másolnék rá és róla amit akarok.
Ennek ellenére magamnak ha lesz rá keretem gondolkodom rajta hogy összerakok egy kis Atom -ot, itthonra tökéletes lenne mikor a hétvégére hazajövök az albérletből.
Egyébként az Atom -on jelenleg is futtatható Vista, lásd [Vista Ultimate a Wind -en], [Vista az ASUS EEE PC 901-en]. A Windows 7 -től pedig szerintem megint túl sokat várnak az emberek. Igazából nem is tudom mi volna akkora innováció amire az emberek egyértelműen azt mondanák hogy "igen, erre már át akarok térni". Én talán annak örülnék ha a régi gyakorlathoz hasonlóan lehetővé tennék megint a komponens alapú szelektív telepítési lehetőséget, persze emellett meghagyatják a bolondbiztos "három kattintásos" módszert is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest