Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én egy kis HTPC -t szeretnék majd építeni szüleimnek minimális gányolással max. 30-40 k-ért, de ezzel lehet én is ugrok egy generációt, mert a jelenlegi Atom mellé társítani kellene egy HD képes PCI -os kártyát hogy ne legyen semmilyen videóformátummal se gond, ezt viszont már nem biztos hogy elbírja szuflával, árban pedig gyakran drágábbak mint az egész lap (egyébként sem látnám hogy lenne S-Video vagy kompozit TV kimenet az Atom -os lapokon, de az LCD TV -k irányából DVI sincs). A másik pedig hogy a csendes tápok és ITX házak ára nem valami olcsó, ezért is kérdeztem feljebb azt a Foxconn házikót, mert az még jól is néz ki. Optikai meghajtó nekem nem igazán volna fontos bele, mert úgy is rá lenne kötve a lokális hálózatra így bármikor azt másolnék rá és róla amit akarok.
Ennek ellenére magamnak ha lesz rá keretem gondolkodom rajta hogy összerakok egy kis Atom -ot, itthonra tökéletes lenne mikor a hétvégére hazajövök az albérletből.
Egyébként az Atom -on jelenleg is futtatható Vista, lásd [Vista Ultimate a Wind -en], [Vista az ASUS EEE PC 901-en]. A Windows 7 -től pedig szerintem megint túl sokat várnak az emberek. Igazából nem is tudom mi volna akkora innováció amire az emberek egyértelműen azt mondanák hogy "igen, erre már át akarok térni". Én talán annak örülnék ha a régi gyakorlathoz hasonlóan lehetővé tennék megint a komponens alapú szelektív telepítési lehetőséget, persze emellett meghagyatják a bolondbiztos "három kattintásos" módszert is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest